Kalp krizinden ölen doktor toprağa verildi

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.07.2022 - 14:50, Güncelleme: 22.07.2022 - 09:41
 

Kalp krizinden ölen doktor toprağa verildi

Kalp krizinden ölen doktor toprağa verildi
 ANTALYA'nın Finike ilçesinde evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren doktor Metin Ertargın (71), görev yaptığı aile sağlığı merkezi önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Finike ilçesinde aile sağlığı merkezi (ASM) doktoru Metin Ertargın dün evinde fenalaştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri kalp krizi geçirdiği belirlenen Ertargın'a kalp mesajı yaptı. Daha sonra Finike Devlet Hastanesi'ne götürülen Ertargın, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Metin Ertargın için bugün görev yaptığı Finike Merkez ASM önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, İlçe Sağlık Müdürü Serkan Yiğit, Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Yücel Kurt, mesai arkadaşları, sağlık çalışanları katıldı. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, "Doktor Metin Ertargın 40 yılı aşkın süredir hekimlik mesleğine ve insanlığa kendini adamış bir meslektaşımız. İlçede 1996 yılından bu yana da vatandaşlara ciddi hizmetleri olmuş. Kendisiyle alakalı mesai arkadaşları ve hastalarıyla iletişimi çok iyi olan bir hekim olduğunu biliyoruz. Sevenlerine, mesai arkadaşlarına ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. Doktor Metin Ertargın'ın cenazesi törenin ardından Kum Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Burada yapılan duanın ardından Ertargın'ın cenazesi Sahilkent Mezarlığı'na defnedildi. FOTOĞRAFLI  
Kalp krizinden ölen doktor toprağa verildi

 ANTALYA'nın Finike ilçesinde evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren doktor Metin Ertargın (71), görev yaptığı aile sağlığı merkezi önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Finike ilçesinde aile sağlığı merkezi (ASM) doktoru Metin Ertargın dün evinde fenalaştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri kalp krizi geçirdiği belirlenen Ertargın'a kalp mesajı yaptı. Daha sonra Finike Devlet Hastanesi'ne götürülen Ertargın, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Metin Ertargın için bugün görev yaptığı Finike Merkez ASM önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, İlçe Sağlık Müdürü Serkan Yiğit, Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Yücel Kurt, mesai arkadaşları, sağlık çalışanları katıldı.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, "Doktor Metin Ertargın 40 yılı aşkın süredir hekimlik mesleğine ve insanlığa kendini adamış bir meslektaşımız. İlçede 1996 yılından bu yana da vatandaşlara ciddi hizmetleri olmuş. Kendisiyle alakalı mesai arkadaşları ve hastalarıyla iletişimi çok iyi olan bir hekim olduğunu biliyoruz. Sevenlerine, mesai arkadaşlarına ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.
Doktor Metin Ertargın'ın cenazesi törenin ardından Kum Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Burada yapılan duanın ardından Ertargın'ın cenazesi Sahilkent Mezarlığı'na defnedildi.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.