Kamyonetle TIR çarpıştı: 2 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.07.2022 - 10:56, Güncelleme: 05.07.2022 - 11:02
 

Kamyonetle TIR çarpıştı: 2 yaralı

Kamyonetle TIR çarpıştı: 2 yaralı
- BURDUR'da kamyonetle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 sürücü yaralandı. Ağlasun ilçesinden Burdur istikametine gelen Gökhan A. (32) yönetimindeki 15 NS 505 plakalı TIR ile Burdur'dan Taşkapı köyüne gitmekte olan Ferhat Ç. (52) yönetimindeki 03 FY 459 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki şoför de yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Şoför kabininde sıkışan Gökhan A., itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. FOTOĞRAFLI  
Kamyonetle TIR çarpıştı: 2 yaralı

- BURDUR'da kamyonetle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 sürücü yaralandı.

Ağlasun ilçesinden Burdur istikametine gelen Gökhan A. (32) yönetimindeki 15 NS 505 plakalı TIR ile Burdur'dan Taşkapı köyüne gitmekte olan Ferhat Ç. (52) yönetimindeki 03 FY 459 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki şoför de yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Şoför kabininde sıkışan Gökhan A., itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.