Kar Bitti Cadde ve kaldırımlar yıkanıyor

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.02.2022 - 08:48, Güncelleme: 18.02.2022 - 08:48
 

Kar Bitti Cadde ve kaldırımlar yıkanıyor

Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yoğun kar yağışı sonrasında kirlenen yol ve kaldırımlar temizlenerek yıkanmaya başlandı.
İlimizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle kirlenen ana caddeler ve kaldırımlarda temizlik çalışmaları  başladı. Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, kar yağışı sonrasında kirlenen yol ve kaldırımlar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğümüzün sağladığı araç desteğiyle yıkanıyor.   Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Kar yağışı esnasında karla birlikte karın erimesiyle yollarda, kaldırımlarda çamur birikintisi oldu. Biz de belediye olarak vatandaşlarımız sağlıklı bir şekilde yürüsünler diye kaldırımları yıkıyoruz. Kar nedeniyle yollara tuz attık. O tuzların içine kum da karıştırıp attığımız için şehrin her tarafında bir pislik oluştu. Gündüz saatlerinde trafiği aksatmamak için gece mesaisi yapıyoruz. Daha temiz Burdur için gecenin gündüzden farkı yok. Gece mesaisi yapan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yoğun kar yağışı sonrasında kirlenen yol ve kaldırımlar temizlenerek yıkanmaya başlandı.

İlimizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle kirlenen ana caddeler ve kaldırımlarda temizlik çalışmaları  başladı. Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, kar yağışı sonrasında kirlenen yol ve kaldırımlar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğümüzün sağladığı araç desteğiyle yıkanıyor.

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Kar yağışı esnasında karla birlikte karın erimesiyle yollarda, kaldırımlarda çamur birikintisi oldu. Biz de belediye olarak vatandaşlarımız sağlıklı bir şekilde yürüsünler diye kaldırımları yıkıyoruz.  Kar nedeniyle yollara tuz attık. O tuzların içine kum da karıştırıp attığımız için şehrin her tarafında bir pislik oluştu. Gündüz saatlerinde trafiği aksatmamak için gece mesaisi yapıyoruz. Daha temiz Burdur için gecenin gündüzden farkı yok. Gece mesaisi yapan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.