Karla mücadele aralıksız devam ediyor

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.01.2022 - 12:09, Güncelleme: 24.01.2022 - 12:10
 

Karla mücadele aralıksız devam ediyor

Burdur’da kar yağışının vatandaşları ve trafiği olumsuz etkilememesi için Burdur Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.
Kar yağışı yağışı ile birlikte Burdur'da da birçok cadde ve sokağı karla kapladı. Burdur Belediyesi karla mücadele ekipleri; araçların ve vatandaşların yağıştan etkilenmemesi için anında müdahale gerçekleştiriyor. Burdur Belediyesi ekipleri mahallelerde kar küreme çalışmaları devam ediyor. Hazırda bekleyen belediye ekipleri, mahallelerde yerinde incelemeler ve müdahaleler yaparak, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek çalışmalar gerçekleştiriyor.   Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ İl genelinde 30 Kavşak, 42 rampanın, şehir içi ana arterlerin ve bağlantı yollarının temiz tutulabilmesi için ilgili müdürlüklerimizden görevlendirilen 327 personelimiz, 3 Greyder, 5 Beko Loder, 1 Araç Küreme, 3 Bobcat ve 2 solisyon aracımız görev yapmıştır. Bugün itibari ile 25 ton tuz kullanılmıştır. Ekiplerimiz Gece gündüz demeden 24 saat çalışma esasında çalışmalarımıza devam etmektedir. Tuzlama çalışmalarımız sadece Kamyonet üzerinden tuz atarak değil tuzlama araçları ile de çalışmalar devam etmektedir. Ekstra görevlendirilen personelimiz de öz verili bir şekilde çalışmalarına devam etmektedirler. Bu soğuk havada büyük bir özveriyle çalışan karla mücadele ekibimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın mağdur olmasın diye gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz ” dedi.
Burdur’da kar yağışının vatandaşları ve trafiği olumsuz etkilememesi için Burdur Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Kar yağışı yağışı ile birlikte Burdur'da da birçok cadde ve sokağı karla kapladı. Burdur Belediyesi karla mücadele ekipleri; araçların ve vatandaşların yağıştan etkilenmemesi için anında müdahale gerçekleştiriyor. Burdur Belediyesi ekipleri mahallelerde kar küreme çalışmaları devam ediyor. Hazırda bekleyen belediye ekipleri, mahallelerde yerinde incelemeler ve müdahaleler yaparak, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek çalışmalar gerçekleştiriyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ İl genelinde 30 Kavşak, 42 rampanın, şehir içi ana arterlerin ve bağlantı yollarının temiz tutulabilmesi için ilgili müdürlüklerimizden görevlendirilen 327 personelimiz, 3 Greyder, 5 Beko Loder, 1 Araç Küreme, 3 Bobcat ve 2 solisyon aracımız görev yapmıştır. Bugün itibari ile 25 ton tuz kullanılmıştır. Ekiplerimiz Gece gündüz demeden 24 saat çalışma esasında çalışmalarımıza devam etmektedir. Tuzlama çalışmalarımız sadece Kamyonet üzerinden tuz atarak değil tuzlama araçları ile de çalışmalar devam etmektedir. Ekstra görevlendirilen personelimiz de öz verili bir şekilde çalışmalarına devam etmektedirler. Bu soğuk havada büyük bir özveriyle çalışan karla mücadele ekibimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın mağdur olmasın diye gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz ” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.