Kaş Emniyet Müdürü Kutbay görevine başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.10.2022 - 10:59, Güncelleme: 14.10.2022 - 10:59
 

Kaş Emniyet Müdürü Kutbay görevine başladı

Kaş Emniyet Müdürü Kutbay görevine başladı
  Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Suat Kutbay görevine başladı. Volkan Cansever'in Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanması ile boşalan Kaş Emniyet Müdürlüğü'ne Suat Kutbay atandı. İlçeye gelen Suat Kutbay görevine başladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Emniyet Müdürü Suat Kutbay, "Kaş benim çok yakından tanıdığım ve sevdiğim bir ilçe. 2006- 2009 yılları arasında Kaş Bölge Trafik İstasyonu Amiri olarak görev yaptım. İkinci kez Kaş'ta görev yapmanın mutluluğunu ve onurunu yaşayacağım. Kaş benim için özel bir ilçe. Kaş'a ve Kaşlılara en iyi hizmeti vermeye çalışacağım. Kapımız yasalar çerçevesinde herkese açık olacaktır" dedi. Emniyet Müdürü Kutbay, 1974 yılında İstanbul'da doğdu. 1996 yılında Ankara Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun oldu. Emniyet Teşkilatı'ndaki ilk görev yeri İstanbul oldu. İstanbul sonrası sırası ile Erzurum, Antalya, Edirne ve Elazığ il emniyet müdürlüklerinde görev yaptı. Elazığ'dan sonra Antalya'ya atandı. Son il içi yer değiştirmelerinde Kaş İlçe Emniyet Müdürü oldu. FOTOĞRAFLI
Kaş Emniyet Müdürü Kutbay görevine başladı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Suat Kutbay görevine başladı.

Volkan Cansever'in Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanması ile boşalan Kaş Emniyet Müdürlüğü'ne Suat Kutbay atandı. İlçeye gelen Suat Kutbay görevine başladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Emniyet Müdürü Suat Kutbay, "Kaş benim çok yakından tanıdığım ve sevdiğim bir ilçe. 2006- 2009 yılları arasında Kaş Bölge Trafik İstasyonu Amiri olarak görev yaptım. İkinci kez Kaş'ta görev yapmanın mutluluğunu ve onurunu yaşayacağım. Kaş benim için özel bir ilçe. Kaş'a ve Kaşlılara en iyi hizmeti vermeye çalışacağım. Kapımız yasalar çerçevesinde herkese açık olacaktır" dedi.

Emniyet Müdürü Kutbay, 1974 yılında İstanbul'da doğdu. 1996 yılında Ankara Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun oldu. Emniyet Teşkilatı'ndaki ilk görev yeri İstanbul oldu. İstanbul sonrası sırası ile Erzurum, Antalya, Edirne ve Elazığ il emniyet müdürlüklerinde görev yaptı. Elazığ'dan sonra Antalya'ya atandı. Son il içi yer değiştirmelerinde Kaş İlçe Emniyet Müdürü oldu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.