Kaş'ta belediye ekiplerinin karla mücadelesi sürüyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.01.2022 - 16:11, Güncelleme: 13.01.2022 - 16:18
 

Kaş'ta belediye ekiplerinin karla mücadelesi sürüyor

Kaş'ta belediye ekiplerinin karla mücadelesi sürüyor
 ANTALYA'nın Kaş ilçesinde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede 2 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle harekete geçti. Greyder, kepçe gibi iş makineleriyle sahada görev yapan ekipler, Gömbe başta olmak üzere 10 mahallede karla mücadele çalışması başlattı. Ekipler, kapanan Kuruovabeli mevkisi ile bazı yollarda temizleme çalışması gerçekleştirdi.    
Kaş'ta belediye ekiplerinin karla mücadelesi sürüyor

 ANTALYA'nın Kaş ilçesinde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.

Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede 2 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle harekete geçti. Greyder, kepçe gibi iş makineleriyle sahada görev yapan ekipler, Gömbe başta olmak üzere 10 mahallede karla mücadele çalışması başlattı. Ekipler, kapanan Kuruovabeli mevkisi ile bazı yollarda temizleme çalışması gerçekleştirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.