Kaymakam Şahin göreve başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.09.2022 - 14:51, Güncelleme: 02.09.2022 - 14:51
 

Kaymakam Şahin göreve başladı

Kaymakam Şahin göreve başladı
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Kaymakamı Cemal Şahin, görevine başladı. Aydın'ın Efeler ilçesi kaymakamıyken son kararnameyle Serik'e atanan Cemal Şahin, 1 Eylül tarihi itibarı ile görevine başladı. Kaymakam Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Serik, sektör olarak turizmin öne çıktığı, ciddi bir tarımsal üretim ve balıkçılıkla ilgili faaliyetlerin olduğu önemli bir ilçe" dedi. Daha önce görev yaptığı Efeler ilçesinde bölgenin potansiyeline uygun olarak hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Cemal Şahin, "Efeler ilçesinde olduğu gibi bundan sonra da aynı anlayış ve kararlılıkla elimizdeki fırsatları Seriklilerle birlikte ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak bir bölgede kullanmaya gayret sarf edeceğiz. Turizm, tarım, süs bitkiciliği, balıkçılık gibi ihtiyaç neyi gerektiriyorsa o alanda hep beraber kamu görevlileri, yerel yönetim, STK'lar, muhtarlar, siyasi partiler ve halkımız ile birlikte çalışmaya gayret göstereceğiz. Kamu imkanlarını vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunmaya çalışacağız. Bu konuda tüm Seriklilerin beraber çalışma konusunda bize yakınlık göstereceğinden hiçbir şüphem yok. Hep birlikte güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. Kaymakam Mehmet Kurdoğlu'nun 1 Mart 2022 tarihinde emekli olmasının ardından Serik Kaymakamlığı görevi vekaletle yürütülmekteydi. FOTOĞRAFLI
Kaymakam Şahin göreve başladı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Kaymakamı Cemal Şahin, görevine başladı.

Aydın'ın Efeler ilçesi kaymakamıyken son kararnameyle Serik'e atanan Cemal Şahin, 1 Eylül tarihi itibarı ile görevine başladı. Kaymakam Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Serik, sektör olarak turizmin öne çıktığı, ciddi bir tarımsal üretim ve balıkçılıkla ilgili faaliyetlerin olduğu önemli bir ilçe" dedi.

Daha önce görev yaptığı Efeler ilçesinde bölgenin potansiyeline uygun olarak hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Cemal Şahin, "Efeler ilçesinde olduğu gibi bundan sonra da aynı anlayış ve kararlılıkla elimizdeki fırsatları Seriklilerle birlikte ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak bir bölgede kullanmaya gayret sarf edeceğiz. Turizm, tarım, süs bitkiciliği, balıkçılık gibi ihtiyaç neyi gerektiriyorsa o alanda hep beraber kamu görevlileri, yerel yönetim, STK'lar, muhtarlar, siyasi partiler ve halkımız ile birlikte çalışmaya gayret göstereceğiz. Kamu imkanlarını vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunmaya çalışacağız. Bu konuda tüm Seriklilerin beraber çalışma konusunda bize yakınlık göstereceğinden hiçbir şüphem yok. Hep birlikte güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Kaymakam Mehmet Kurdoğlu'nun 1 Mart 2022 tarihinde emekli olmasının ardından Serik Kaymakamlığı görevi vekaletle yürütülmekteydi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.