KAYMAKAM TANRIKULU MUHTARLAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.10.2022 - 12:42, Güncelleme: 21.10.2022 - 12:42
 

KAYMAKAM TANRIKULU MUHTARLAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kaymakam Erol Tanrıkulu kahvaltıda köy ve mahalle muhtarları ile buluştu
Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal kahvaltıda muhtarlar eli buluştu. Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, Bucak Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlek Kar, İl Genel Meclisi üyeleri 19 Ekim Muhtarlar günü programı dolayısı ile köy ve merkeze bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Kahvaltı sonrası yapılan konuşmalarda bazı muhtarlar söz alarak kahvaltı ve desteklerinden dolayı Kaymakam ve belediye başkanına teşekkür ettiler. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise yaptığı konuşmada muhtarların muhtarlar gününü kutlayarak şöyle dedi. “Muhtarlarımız kamu hizmetlerinin ulaşmasını sağlayan temel taşladır. Muhtarlarımız millet ile devleti, belediyeyi birleştiren buluşturan kurumlardır” dedi. Bucak Kaymakamı Erol Tarıkulu ise yaptığı konuşmada muhtarların “Devletin, vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaşa en yakın idari birimimiz olan muhtarlarımız, bizlerle mahallelerimizin ve köylerimizin gelişimi ve değişimi konusunda işbirliği ve çözüm sürecine ortaklık ederek kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler” dedi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kaymakam Erol Tanrıkulu kahvaltıda köy ve mahalle muhtarları ile buluştu

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal kahvaltıda muhtarlar eli buluştu. Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, Bucak Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlek Kar, İl Genel Meclisi üyeleri 19 Ekim Muhtarlar günü programı dolayısı ile köy ve merkeze bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Kahvaltı sonrası yapılan konuşmalarda bazı muhtarlar söz alarak kahvaltı ve desteklerinden dolayı Kaymakam ve belediye başkanına teşekkür ettiler.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise yaptığı konuşmada muhtarların muhtarlar gününü kutlayarak şöyle dedi. “Muhtarlarımız kamu hizmetlerinin ulaşmasını sağlayan temel taşladır. Muhtarlarımız millet ile devleti, belediyeyi birleştiren buluşturan kurumlardır” dedi. Bucak Kaymakamı Erol Tarıkulu ise yaptığı konuşmada muhtarların “Devletin, vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaşa en yakın idari birimimiz olan muhtarlarımız, bizlerle mahallelerimizin ve köylerimizin gelişimi ve değişimi konusunda işbirliği ve çözüm sürecine ortaklık ederek kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.