Kaymakam Tekir Erdemir görevine başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.09.2022 - 13:33, Güncelleme: 03.09.2022 - 13:33
 

Kaymakam Tekir Erdemir görevine başladı

Kaymakam Tekir Erdemir görevine başladı
  Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Kaymakamı Uğur Kolsuz'un Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Kumluca Kaymakamlığı'na atanan Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir yeni görevine başladı. Kumluca'da görevine başlayan Kaymakam Tekin Erdemir, ilçenin iş alanlarının genişliğiyle bilindiğini belirtti. İlçeye gelmeden önce yaptığı araştırmada halkının seralarda ve meyve bahçelerinde, geçimini sağlamak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için sürekli çalıştığını öğrendiğinden bahseden Erdemir, "Biz de her zaman ülkesi ve milleti için çalışan halkın yanındayız. Kumluca halkı ile birlikte çok güzel işler yapacağız" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kaymakam Tekir Erdemir görevine başladı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Kaymakamı Uğur Kolsuz'un Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından Kumluca Kaymakamlığı'na atanan Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir yeni görevine başladı.

Kumluca'da görevine başlayan Kaymakam Tekin Erdemir, ilçenin iş alanlarının genişliğiyle bilindiğini belirtti. İlçeye gelmeden önce yaptığı araştırmada halkının seralarda ve meyve bahçelerinde, geçimini sağlamak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için sürekli çalıştığını öğrendiğinden bahseden Erdemir, "Biz de her zaman ülkesi ve milleti için çalışan halkın yanındayız. Kumluca halkı ile birlikte çok güzel işler yapacağız" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.