“Kaymakamımız Erol TANRIKULU’nun 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının ikinci dönem mesajı”

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.02.2022 - 15:16, Güncelleme: 07.02.2022 - 15:16
 

“Kaymakamımız Erol TANRIKULU’nun 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının ikinci dönem mesajı”

“Kaymakamımız Erol TANRIKULU’nun 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının ikinci dönem mesajı”
Değerli Öğretmenler, Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrenciler;   Koronavirüs gölgesinde uzun bir aradan sonra başarılı bir şekilde tam zamanlı eğitime geçerek ilk dönemini tamamladığımız iki haftalık dinlenmenin ardından  2021-2022 Eğitim öğretim yılının  ikinci dönemine kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.   Öncelikle; 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi   sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olması temennisiyle sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi olmasını diliyorum.   Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızı; milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, vatanına ve milletine hizmet etmek için birbirleriyle yarışan, iyi bir insan, iyi bir vatandaş ve sorumlu bireyler olarak yetiştirmek hepimizin en büyük vazifesidir. Sevgili öğrencilerimizin hak ettikleri güzel ortamlarda eğitim görmeleri; eğitim çalışanlarımızın en verimli ortamlarda çalışmaları bizim önceliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi ,  başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor; tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum.
“Kaymakamımız Erol TANRIKULU’nun 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının ikinci dönem mesajı”

Değerli Öğretmenler, Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrenciler;

 

Koronavirüs gölgesinde uzun bir aradan sonra başarılı bir şekilde tam zamanlı eğitime geçerek ilk dönemini tamamladığımız iki haftalık dinlenmenin ardından  2021-2022 Eğitim öğretim yılının  ikinci dönemine kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Öncelikle; 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi   sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olması temennisiyle sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi olmasını diliyorum.

 

Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızı; milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, vatanına ve milletine hizmet etmek için birbirleriyle yarışan, iyi bir insan, iyi bir vatandaş ve sorumlu bireyler olarak yetiştirmek hepimizin en büyük vazifesidir. Sevgili öğrencilerimizin hak ettikleri güzel ortamlarda eğitim görmeleri; eğitim çalışanlarımızın en verimli ortamlarda çalışmaları bizim önceliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi ,  başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor; tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.