Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li ve AK Parti'li belediyelere teşekkür (2)

Siyaset (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.12.2022 - 15:38, Güncelleme: 21.12.2022 - 15:39
 

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li ve AK Parti'li belediyelere teşekkür (2)

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li ve AK Parti'li belediyelere teşekkür (2)
  FİNİKE'DE BALKON KONUŞMASI Antalya'da sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesinin ardından Finike ilçesini de ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, park alanında vatandaşlarla bir araya geldi. Finike Belediyesi'ne ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu, dışarıdaki vatandaşların 'balkon, balkon' sloganları üzerine belediye binasına ait balkona çıkarak buradan kısa bir konuşma yaptı. 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganlarıyla balkondan vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Bir şeyden emin olmanızı isterim, Türkiye bu karanlık tabloyu kesinlikle hak etmiyor ve kesinlikle bunu aşacağız ve bunu aşmanın yolu sizden alacağımız destek. Huzur içinde, beraber, birlikte yaşamak istiyoruz. Kucaklaşmak istiyoruz, kavga etmek istemiyoruz. Birileri kavga ediyor, hiç endişe etmeyin, onu emekli etmeye söz verdim" dedi. Park ziyaretinde ise Kılıçdaroğlu'na bir kadın, "İkinci Kemalimiz olun ne olur" diye seslendi. Kılıçdaroğlu, “Halledeceğim meraklanmayın" diye yanıt verdi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li ve AK Parti'li belediyelere teşekkür (2)

 

FİNİKE'DE BALKON KONUŞMASI
Antalya'da sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesinin ardından Finike ilçesini de ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, park alanında vatandaşlarla bir araya geldi. Finike Belediyesi'ne ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu, dışarıdaki vatandaşların 'balkon, balkon' sloganları üzerine belediye binasına ait balkona çıkarak buradan kısa bir konuşma yaptı.
'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganlarıyla balkondan vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Bir şeyden emin olmanızı isterim, Türkiye bu karanlık tabloyu kesinlikle hak etmiyor ve kesinlikle bunu aşacağız ve bunu aşmanın yolu sizden alacağımız destek. Huzur içinde, beraber, birlikte yaşamak istiyoruz. Kucaklaşmak istiyoruz, kavga etmek istemiyoruz. Birileri kavga ediyor, hiç endişe etmeyin, onu emekli etmeye söz verdim" dedi.
Park ziyaretinde ise Kılıçdaroğlu'na bir kadın, "İkinci Kemalimiz olun ne olur" diye seslendi. Kılıçdaroğlu, “Halledeceğim meraklanmayın" diye yanıt verdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.