KOCAALİLER ’DE BELEDİYE, VATANDAŞ OKUL İŞBİRLİĞİ İLE BAHÇE KURUYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.03.2022 - 12:06, Güncelleme: 24.03.2022 - 12:06
 

KOCAALİLER ’DE BELEDİYE, VATANDAŞ OKUL İŞBİRLİĞİ İLE BAHÇE KURUYOR

BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde vatandaş, belediye ve okul işbirliği ile Kocaaliler İlköğretim Okulu adına bahçe oluşturma çalışmaları başladı.
Bucak ilçesinin Kocaaliler Belediyesinde, Kocaaliler Belediyesinin başlattığı vatandaşlarında desteği ile İlköğretim okulu adına Cami Mahallesi Kocaalan mevkiinde yaklaşık 10 dönümlük sahada ileriki yıllarda okula gelir getirmesi ve okul öğrencilerinin tarım bilgisine katkı sağlaması amacı ile incir, zeytin fidanları ve lavanta bahçesi oluşturuluyor. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahaddin Gökçe, Kocaaliler İlköğretim Okulu için oluşturulan bahçenin öğrenciler için hobi bahçesi ve ileriki yıllarda  okula büyük katkı sağlayacağını belirten Gökçe şöyle dedi. “ Cami Mahallesinde belediyemize ait yaklaşık 10 dönümlük sahanın önce etrafını tel örgü ile çevirdik. Bu gün öğrencilerimiz için hobi bahçesi konumunda oluşturduğumuz bahçeye ileriki yıllarda okul bütçesine katkı sağlamak için incir ve zeytin fidanlarını dikerken, bahçenin bir bölümüne de lavanta fidanları dikiyoruz. Okul için kurmuş olduğumuz bahçe on yıl sonra bacasız bir fabrika gibi okulumuza büyük gelir sağlayacaktır” dedi. Belediye Başkanı Selahaddin Gökçe dikilen fidanların büyük bir bölümünü vatandaşların evlerinde saksılarda ve bahçelerde yetiştirdiği incir ve zeytin fidanları olduğunu belirtti.      
BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde vatandaş, belediye ve okul işbirliği ile Kocaaliler İlköğretim Okulu adına bahçe oluşturma çalışmaları başladı.

Bucak ilçesinin Kocaaliler Belediyesinde, Kocaaliler Belediyesinin başlattığı vatandaşlarında desteği ile İlköğretim okulu adına Cami Mahallesi Kocaalan mevkiinde yaklaşık 10 dönümlük sahada ileriki yıllarda okula gelir getirmesi ve okul öğrencilerinin tarım bilgisine katkı sağlaması amacı ile incir, zeytin fidanları ve lavanta bahçesi oluşturuluyor. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahaddin Gökçe, Kocaaliler İlköğretim Okulu için oluşturulan bahçenin öğrenciler için hobi bahçesi ve ileriki yıllarda  okula büyük katkı sağlayacağını belirten Gökçe şöyle dedi. “ Cami Mahallesinde belediyemize ait yaklaşık 10 dönümlük sahanın önce etrafını tel örgü ile çevirdik. Bu gün öğrencilerimiz için hobi bahçesi konumunda oluşturduğumuz bahçeye ileriki yıllarda okul bütçesine katkı sağlamak için incir ve zeytin fidanlarını dikerken, bahçenin bir bölümüne de lavanta fidanları dikiyoruz. Okul için kurmuş olduğumuz bahçe on yıl sonra bacasız bir fabrika gibi okulumuza büyük gelir sağlayacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Selahaddin Gökçe dikilen fidanların büyük bir bölümünü vatandaşların evlerinde saksılarda ve bahçelerde yetiştirdiği incir ve zeytin fidanları olduğunu belirtti.      

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.