Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıktı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.11.2022 - 21:34, Güncelleme: 07.11.2022 - 08:35
 

Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıktı

Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıktı
 ANTALYA'da sürücüsü Hasan T.'nin kontrolünden çıkan otomobil, önce kaldırıma ardından da reklam panosuna çarparak durabildi. Kaza, saat 20.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Altınova Bulvarı üzerinde meydana geldi. Aspendos Caddesinden Altınova Bulvarı istikametine seyir halinde bulunan Hasan T. kontrolündeki 07 RP 253 plakalı otomobil sürücünün kontrolünden çıktı. Kazada otomobil önce kaldırıma sonra reklam panosuna çarptı. Sürücü Hasan T. ile ismi öğrenilemeyen arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, olay yerinde olmadıkları görüldü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıktı

 ANTALYA'da sürücüsü Hasan T.'nin kontrolünden çıkan otomobil, önce kaldırıma ardından da reklam panosuna çarparak durabildi.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Altınova Bulvarı üzerinde meydana geldi. Aspendos Caddesinden Altınova Bulvarı istikametine seyir halinde bulunan Hasan T. kontrolündeki 07 RP 253 plakalı otomobil sürücünün kontrolünden çıktı. Kazada otomobil önce kaldırıma sonra reklam panosuna çarptı. Sürücü Hasan T. ile ismi öğrenilemeyen arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, olay yerinde olmadıkları görüldü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.