Korkuteli'de 15 Temmuz yürüyüşü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.07.2022 - 13:02, Güncelleme: 16.07.2022 - 13:02
 

Korkuteli'de 15 Temmuz yürüyüşü

Korkuteli'de 15 Temmuz yürüyüşü
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anma yürüyüşü düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Yürüyüşü'nde Şehitler Anıtı'nda toplanan yüzlerce vatandaş dev Türk bayrağı açtı ve ellerinde Türk bayraklarıyla ilçe turu yaptı. Sonrasında anıtta devam etkinliklerde Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Şehit Yasin Naci Ağaroğlu'nun babası Osman Ağaroğlu, günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. Ağaroğlu, "Bu zafer tanka meydan okuyanların zaferidir. Bu zafer şehit düşerken, bayrağımızı elinden düşürmeyen aziz milletimizin zaferidir" dedi. Korkuteli Kaymakamı Resul Özdemir ise şunları söyledi: "15 Temmuz'da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegane unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, ordumuzun sağduyulu vatanperver komutanları, askerimiz, polisimiz bütün olarak hainlere karşı mertçe, dik durarak, tanklara karşı göğüslerini siper ederek, canları pahasına hain kalkışmayı engellemiş ve devlet millet bütünleşmesiyle tarihe altın harflerle nakşedilecek zafere imza atmışlardır." Etkinlik okunan duanın ardından sona erdi. FOTOĞRAFLI
Korkuteli'de 15 Temmuz yürüyüşü

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anma yürüyüşü düzenlendi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Yürüyüşü'nde Şehitler Anıtı'nda toplanan yüzlerce vatandaş dev Türk bayrağı açtı ve ellerinde Türk bayraklarıyla ilçe turu yaptı. Sonrasında anıtta devam etkinliklerde Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Şehit Yasin Naci Ağaroğlu'nun babası Osman Ağaroğlu, günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. Ağaroğlu, "Bu zafer tanka meydan okuyanların zaferidir. Bu zafer şehit düşerken, bayrağımızı elinden düşürmeyen aziz milletimizin zaferidir" dedi.
Korkuteli Kaymakamı Resul Özdemir ise şunları söyledi:
"15 Temmuz'da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegane unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, ordumuzun sağduyulu vatanperver komutanları, askerimiz, polisimiz bütün olarak hainlere karşı mertçe, dik durarak, tanklara karşı göğüslerini siper ederek, canları pahasına hain kalkışmayı engellemiş ve devlet millet bütünleşmesiyle tarihe altın harflerle nakşedilecek zafere imza atmışlardır."
Etkinlik okunan duanın ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.