Korkuteli'de başpehlivan Okulu oldu

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.08.2022 - 12:29, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:51
 

Korkuteli'de başpehlivan Okulu oldu

Korkuteli'de başpehlivan Okulu oldu
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Güreşlerinde başpehlivan Orhan Okulu oldu. Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Güreşleri, Atatürk Stadı'nda gerçekleşti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği güreşleri, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Korkuteli Kaymakam Vekili Harun Kazez, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve il protokolü de takip etti. 32'nci Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Güreşleri yarı finalinde Orhan Okulu ile Kürşat Şevki Korkmaz, Ali Gürbüz ile Hasan Cengiz karşılaştı. Okulu, yarı finalde rakibi Korkmaz'ı yenerek finale kalırken, Gürbüz ise Cengiz'i mağlup ederek finale adını yazdırdı. Final maçında başpehlivanlık unvanı için Orhan Okulu ile güreşecek olan Ali Gürbüz ayağındaki enfeksiyondan dolayı finalde mücadele edemedi. Güreşlerde başpehlivanlık unvanının sahibi Orhan Okulu oldu. Başpehlivan Orhan Okulu'nun madalya ve altın kemerini ile Kürşat Şevki Korkmaz ve Hasan Cengiz'in madalya ve kupalarını MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, Güreş Ağası Cavit Yaman, Korkuteli Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, Korkuteli Kaymakam Vekili ve Elmalı Kaymakamı Harun Kazez birlikte verdi. FOTOĞRAFLI    
Korkuteli'de başpehlivan Okulu oldu

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Güreşlerinde başpehlivan Orhan Okulu oldu.

Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Güreşleri, Atatürk Stadı'nda gerçekleşti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği güreşleri, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Korkuteli Kaymakam Vekili Harun Kazez, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve il protokolü de takip etti.

32'nci Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Güreşleri yarı finalinde Orhan Okulu ile Kürşat Şevki Korkmaz, Ali Gürbüz ile Hasan Cengiz karşılaştı. Okulu, yarı finalde rakibi Korkmaz'ı yenerek finale kalırken, Gürbüz ise Cengiz'i mağlup ederek finale adını yazdırdı. Final maçında başpehlivanlık unvanı için Orhan Okulu ile güreşecek olan Ali Gürbüz ayağındaki enfeksiyondan dolayı finalde mücadele edemedi. Güreşlerde başpehlivanlık unvanının sahibi Orhan Okulu oldu.

Başpehlivan Orhan Okulu'nun madalya ve altın kemerini ile Kürşat Şevki Korkmaz ve Hasan Cengiz'in madalya ve kupalarını MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, Güreş Ağası Cavit Yaman, Korkuteli Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, Korkuteli Kaymakam Vekili ve Elmalı Kaymakamı Harun Kazez birlikte verdi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.