Küçük futbolculara kupa ve madalya

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.07.2022 - 10:12, Güncelleme: 06.07.2022 - 15:18
 

Küçük futbolculara kupa ve madalya

Küçük futbolculara kupa ve madalya
BURDUR'da düzenlenen U11, U12 ve U14 liginde dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları verildi. Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U11, U12 ve U14 liginde dereceye giren takımlara madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi. Gazi Atatürk Stadyumunda düzenlenen törende kupa ve madalyalar, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü ve Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek, Burdur Defterdarı Naci Günaydın, MAKÜ Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kılınç ve Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Şimşek ile Ali Bolatan tarafından verildi. Burdur U11 Ligi'nde Burdur Göl Spor birinci, Bucak Belediye Oğuzhanspor ikinci, Burdur Maküspor ise üçüncü sırada yer aldı. U12 Ligi'nde Bucak Belediye Oğuzhanspor birinci, Burdur Göl Spor ikinci, Yeni Burdur Spor üçüncü oldu. U14 Ligi'nde de Burdur Göl Spor birinci, Yeni Burdur Spor ikinci, Karamanlı Spor üçüncü sırada yer aldı. FOTOĞRAFLI  
Küçük futbolculara kupa ve madalya

BURDUR'da düzenlenen U11, U12 ve U14 liginde dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları verildi.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U11, U12 ve U14 liginde dereceye giren takımlara madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi. Gazi Atatürk Stadyumunda düzenlenen törende kupa ve madalyalar, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü ve Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şimşek, Burdur Defterdarı Naci Günaydın, MAKÜ Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kılınç ve Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Şimşek ile Ali Bolatan tarafından verildi.

Burdur U11 Ligi'nde Burdur Göl Spor birinci, Bucak Belediye Oğuzhanspor ikinci, Burdur Maküspor ise üçüncü sırada yer aldı. U12 Ligi'nde Bucak Belediye Oğuzhanspor birinci, Burdur Göl Spor ikinci, Yeni Burdur Spor üçüncü oldu. U14 Ligi'nde de Burdur Göl Spor birinci, Yeni Burdur Spor ikinci, Karamanlı Spor üçüncü sırada yer aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.