Kumluca'da kedi, köpeğe kuduz aşısı uygulandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2022 - 16:40, Güncelleme: 04.04.2022 - 16:40
 

Kumluca'da kedi, köpeğe kuduz aşısı uygulandı

Kumluca'da kedi, köpeğe kuduz aşısı uygulandı
  Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 3 aydan büyük kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapıldı. Kumluca İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri Meydan Mahallesi Ahmet Yesi Pakı'nda gerçekleşirdiği çalışmada 3 yaşından büyük kedi ve köpeklere kuduz aşı yaptı. Sahiplerinin parka getirdiği kedi ve köpek aşılandı. Kumluca İlçe Tarım Müdürü İsa Akşit, "İlçemizde 3 aydan büyük kedi ve köpekler için 2022 yılı kuduz aşısı uygulaması başlattık. Bugün ilçe merkezinde kuduz aşısı uygulaması yapıyoruz. Bir gün önce belediyeden ilan yaptırıyoruz. Yarın ve diğer günleri Mavikent, Beykonak ve Addasandaki kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapacağız. Talep olduğu takdirde nüfus yoğunluğu yüksek mahallelerimize ekiplerimiz aşı için gidecek" dedi. FOTOĞRAFLI
Kumluca'da kedi, köpeğe kuduz aşısı uygulandı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 3 aydan büyük kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapıldı.

Kumluca İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri Meydan Mahallesi Ahmet Yesi Pakı'nda gerçekleşirdiği çalışmada 3 yaşından büyük kedi ve köpeklere kuduz aşı yaptı. Sahiplerinin parka getirdiği kedi ve köpek aşılandı.

Kumluca İlçe Tarım Müdürü İsa Akşit, "İlçemizde 3 aydan büyük kedi ve köpekler için 2022 yılı kuduz aşısı uygulaması başlattık. Bugün ilçe merkezinde kuduz aşısı uygulaması yapıyoruz. Bir gün önce belediyeden ilan yaptırıyoruz. Yarın ve diğer günleri Mavikent, Beykonak ve Addasandaki kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapacağız. Talep olduğu takdirde nüfus yoğunluğu yüksek mahallelerimize ekiplerimiz aşı için gidecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.