Kupa Heyecanını Başkan Ercengiz’le paylaştılar

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.05.2022 - 21:41, Güncelleme: 23.05.2022 - 21:43
 

Kupa Heyecanını Başkan Ercengiz’le paylaştılar

Dalyanbey Binicilik Kulübü, Kocaeli Gebze'de Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen atlı dayanıklılık yarışmasına katılarak, Kupa heyecanını Başkan Ercengiz ile paylaştı
Kocaeli Gebze'de Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen atlı dayanıklılık yarışmalarında K2 60 kilometre kategorisini Mustafa Erden Karagöz atı derin rüya ile üçüncü K1 40 kilometre kategorisini Yusuf Okan Özdöl atı Efulim ile birinci olarak tamamladılar   Kupa Heyecanını Başkan Ercengiz’le paylaşan sporcular ve Dalyanbey Binicilik Kulübü Antrönör Hulusi Tosun “ Belediye Başkanımız her zaman bizlerin yanında ve destekçimiz oldu. Kendilerine yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.   Başkan Ercengiz “Atçılık bizim ata sporumuz. İlimizde bu spora gönül vererek birinci ve üçüncü olan 2 sporcumuzu ve Antrenörleri Hulusi Tosun’u başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi.        
Dalyanbey Binicilik Kulübü, Kocaeli Gebze'de Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen atlı dayanıklılık yarışmasına katılarak, Kupa heyecanını Başkan Ercengiz ile paylaştı

Kocaeli Gebze'de Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen atlı dayanıklılık yarışmalarında K2 60 kilometre kategorisini Mustafa Erden Karagöz atı derin rüya ile üçüncü K1 40 kilometre kategorisini Yusuf Okan Özdöl atı Efulim ile birinci olarak tamamladılar

 

Kupa Heyecanını Başkan Ercengiz’le paylaşan sporcular ve Dalyanbey Binicilik Kulübü Antrönör Hulusi Tosun “ Belediye Başkanımız her zaman bizlerin yanında ve destekçimiz oldu. Kendilerine yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Ercengiz “Atçılık bizim ata sporumuz. İlimizde bu spora gönül vererek birinci ve üçüncü olan 2 sporcumuzu ve Antrenörleri Hulusi Tosun’u başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi.        

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.