KURBAN ATIKLARI ÇÖPLÜK ALANINA GÖTÜRÜLECEK

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.07.2022 - 13:56, Güncelleme: 07.07.2022 - 13:56
 

KURBAN ATIKLARI ÇÖPLÜK ALANINA GÖTÜRÜLECEK

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, kurban atıklarının çöp konteynerlerine atılmasının yasak olduğunu duyurdu. Kurban Atıklarının çöp konteynerlerine atılmasını önlemek amacı ile ilçe çöplüğünde atık çukuru hazırlandı.
Başkan Emrullah Ünal, kurban bayramında belirlenen atık noktalarının Kocaaliler yolu üzerinde bulunan çöplükte açılan çukurlar olduğunu söyledi. Başkan Ünal yaptığı açıklamada, Kıymetli Bucaklı Hemşehrilerim, Belediyemiz tarafından bu kurban bayramında belirlenen atık noktaları: Kocaaliler yolu üzerinde bulunan çöplükte açılan çukurlardır. Bu noktalarda yönlendirici işaretleme yapıldı. Kurban Bayramı’nda kesilen kurbanların atıklarının çöp Konteynerlerine atılması ilçe içerisinde hoş olmayan bir kokuya sebep olmaktadır. Bu nedenle kurban atıklarının (işkembe, sakatat v.b.) İlçemizde belirlenen alanlara atılması planlanmıştır. Halkımızın kurban atıklarını çöp konteynerleri yerine bu alanlara atması konusunda gerekli hassasiyeti göstermesi, rica olunur." sözlerini kullandı.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, kurban atıklarının çöp konteynerlerine atılmasının yasak olduğunu duyurdu. Kurban Atıklarının çöp konteynerlerine atılmasını önlemek amacı ile ilçe çöplüğünde atık çukuru hazırlandı.

Başkan Emrullah Ünal, kurban bayramında belirlenen atık noktalarının Kocaaliler yolu üzerinde bulunan çöplükte açılan çukurlar olduğunu söyledi.

Başkan Ünal yaptığı açıklamada, Kıymetli Bucaklı Hemşehrilerim, Belediyemiz tarafından bu kurban bayramında belirlenen atık noktaları: Kocaaliler yolu üzerinde bulunan çöplükte açılan çukurlardır. Bu noktalarda yönlendirici işaretleme yapıldı. Kurban Bayramı’nda kesilen kurbanların atıklarının çöp Konteynerlerine atılması ilçe içerisinde hoş olmayan bir kokuya sebep olmaktadır. Bu nedenle kurban atıklarının (işkembe, sakatat v.b.) İlçemizde belirlenen alanlara atılması planlanmıştır. Halkımızın kurban atıklarını çöp konteynerleri yerine bu alanlara atması konusunda gerekli hassasiyeti göstermesi, rica olunur." sözlerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.