Kuyumcudaki soygun girişimini emekli polis önledi

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2022 - 12:43, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:16
 

Kuyumcudaki soygun girişimini emekli polis önledi

Kuyumcudaki soygun girişimini emekli polis önledi
ANTALYA'nın Kepez ilçesinde G.K. (43), girdiği kuyumcu dükkanında çalışanın boğazına bıçak dayayıp, soygun girişiminde bulundu. Bu sırada dükkanda olan emekli polis, G.K.'yi etkisiz hale getirdi. G.K. ifadesinde, "Kredi çektim ve tüm paramı kadın arkadaşıma kaptırdım" dedi. Olay, saat 09.00 sıralarında Mehmet Akif Caddesi'nde meydana geldi. Kuyumcu dükkanına giren G.K., iş yeri çalışanı kadının boğazına bıçağı dayayıp, "Kimseye zarar vermek istemiyorum. Durumum kötü" diyerek, vitrindeki altınları vermesini istedi. Bu sırada dükkandaki adı açıklanmayam emekli polis, ruhsatlı tabancasını çıkartarak, G.K.'den bıçağı bırakması gerektiğini söyledi. Bıçağı yere bırakan G.K., etkisiz hale getirildi. İhbarla adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede gelen polis, G.K.'yi dükkandan çıkartarak ekip aracına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen G.K. polise verdiği ilk ifadesinde, "Kredi çektim ve tüm paramı kadın arkadaşıma kaptırdım" dedi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kuyumcudaki soygun girişimini emekli polis önledi

ANTALYA'nın Kepez ilçesinde G.K. (43), girdiği kuyumcu dükkanında çalışanın boğazına bıçak dayayıp, soygun girişiminde bulundu. Bu sırada dükkanda olan emekli polis, G.K.'yi etkisiz hale getirdi. G.K. ifadesinde, "Kredi çektim ve tüm paramı kadın arkadaşıma kaptırdım" dedi.

Olay, saat 09.00 sıralarında Mehmet Akif Caddesi'nde meydana geldi. Kuyumcu dükkanına giren G.K., iş yeri çalışanı kadının boğazına bıçağı dayayıp, "Kimseye zarar vermek istemiyorum. Durumum kötü" diyerek, vitrindeki altınları vermesini istedi. Bu sırada dükkandaki adı açıklanmayam emekli polis, ruhsatlı tabancasını çıkartarak, G.K.'den bıçağı bırakması gerektiğini söyledi. Bıçağı yere bırakan G.K., etkisiz hale getirildi. İhbarla adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede gelen polis, G.K.'yi dükkandan çıkartarak ekip aracına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen G.K. polise verdiği ilk ifadesinde, "Kredi çektim ve tüm paramı kadın arkadaşıma kaptırdım" dedi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.