MAKÜ Kadın Tenis Takımı Turnuvadan Birincilikle Döndü

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.04.2022 - 08:53, Güncelleme: 19.04.2022 - 08:53
 

MAKÜ Kadın Tenis Takımı Turnuvadan Birincilikle Döndü

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) spora ve sporcuya verdiği önem ve eğitimleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.
MAKÜ Kadın Tenis Takımı Sakarya'da düzenlenen Tenis 2. Lig müsabakalarından birincilik ile döndüler. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonun 12-17 Nisan tarihleri arasında 18 üniversitenin katılımıyla Sakarya'da düzenlediği Tenis 2. Lig Müsabakalarında büyük mücadele gösteren Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kadın Tenis Takımı grup birincisi olarak turnuvayı tamamladı. Grup birincisi olarak turnuvayı tamamlayan MAKÜ Kadın Tenis Takımı bu sonuçla 1. Lige çıkmayı başardı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) spora ve sporcuya verdiği önem ve eğitimleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

MAKÜ Kadın Tenis Takımı Sakarya'da düzenlenen Tenis 2. Lig müsabakalarından birincilik ile döndüler.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonun 12-17 Nisan tarihleri arasında 18 üniversitenin katılımıyla Sakarya'da düzenlediği Tenis 2. Lig Müsabakalarında büyük mücadele gösteren Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kadın Tenis Takımı grup birincisi olarak turnuvayı tamamladı. Grup birincisi olarak turnuvayı tamamlayan MAKÜ Kadın Tenis Takımı bu sonuçla 1. Lige çıkmayı başardı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.