MAKÜ liderlik fırsatını değerlendiremedi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.11.2022 - 14:09, Güncelleme: 28.11.2022 - 15:49
 

MAKÜ liderlik fırsatını değerlendiremedi

MAKÜ liderlik fırsatını değerlendiremedi
 BÖLGESEL Amatör Ligi 8'inci Grup'ta mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü sahasında Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne 1-0 yenilerek liderlik fırsatını değerlendiremedi. BAL 8'inci Grup'ta 19 puanla üçüncü sırada yer alan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Burdur Gazi Atatürk Stadyumu'nda karşılaştığı Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne 1-0 yenilerek, 20 puan ve averajla lider Kumluca Belediyespor'un 2 puan kaybettiği haftada liderlik şansını değerlendiremedi. Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 45'inci dakikada Fatih Çakır'ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 23'e çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. Bu sonuçla 19 puanla üçüncü sırada kalan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü önümüzdeki hafta 18 puanla dördüncü sırada yer alan Belediye Bolvadin Termal Spor'a konuk olacak. FOTOĞRAFLI  
MAKÜ liderlik fırsatını değerlendiremedi

 BÖLGESEL Amatör Ligi 8'inci Grup'ta mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü sahasında Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne 1-0 yenilerek liderlik fırsatını değerlendiremedi.

BAL 8'inci Grup'ta 19 puanla üçüncü sırada yer alan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Burdur Gazi Atatürk Stadyumu'nda karşılaştığı Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne 1-0 yenilerek, 20 puan ve averajla lider Kumluca Belediyespor'un 2 puan kaybettiği haftada liderlik şansını değerlendiremedi.

Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 45'inci dakikada Fatih Çakır'ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 23'e çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. Bu sonuçla 19 puanla üçüncü sırada kalan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü önümüzdeki hafta 18 puanla dördüncü sırada yer alan Belediye Bolvadin Termal Spor'a konuk olacak.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.