MAKÜ Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.10.2022 - 10:20, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:20
 

MAKÜ Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı

Öğrenci toplulukları açısından Türkiye’nin en zengin üniversitelerinden biri olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) Topluluk Tanıtım Günleri başladı.
113 öğrenci topluluğu ile öğrencilerine üniversite eğitimleri boyunca geniş bir hobi yelpazesi de sunan MAKÜ öğrenci toplulukları, okula yeni kayıt yaptıran öğrencileri bilgilendirmek adına tanıtım günleri düzenledi. 10-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım günlerinde topluluk temsilcileri Avşarhan Genç Ofis önündeki alanda stant açtı. Topluluk temsilcileri burada hem öğrencileri bilgilendiriyorlar hem de topluluklara yeni üye kaydı yapıyorlar. Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günlerinde MAKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar ve Prof. Dr. Mehmet Karaca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ile birlikte stantları ziyaret ederek öğrencilerden topluluk faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Bilim, kültür ve sanatın hemen her dalında bir öğrenci topluluğuna sahip olan MAKÜ’de, öğrenciler zamanlarını dolu dolu geçirerek bir şeyler üretmek, yeni beceriler kazanmak ve insan ilişkilerini geliştirmek amacıyla topluluklara kayıtlarını yaptırıyorlar.
Öğrenci toplulukları açısından Türkiye’nin en zengin üniversitelerinden biri olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) Topluluk Tanıtım Günleri başladı.

113 öğrenci topluluğu ile öğrencilerine üniversite eğitimleri boyunca geniş bir hobi yelpazesi de sunan MAKÜ öğrenci toplulukları, okula yeni kayıt yaptıran öğrencileri bilgilendirmek adına tanıtım günleri düzenledi.

10-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım günlerinde topluluk temsilcileri Avşarhan Genç Ofis önündeki alanda stant açtı. Topluluk temsilcileri burada hem öğrencileri bilgilendiriyorlar hem de topluluklara yeni üye kaydı yapıyorlar.

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günlerinde MAKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar ve Prof. Dr. Mehmet Karaca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ile birlikte stantları ziyaret ederek öğrencilerden topluluk faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Bilim, kültür ve sanatın hemen her dalında bir öğrenci topluluğuna sahip olan MAKÜ’de, öğrenciler zamanlarını dolu dolu geçirerek bir şeyler üretmek, yeni beceriler kazanmak ve insan ilişkilerini geliştirmek amacıyla topluluklara kayıtlarını yaptırıyorlar.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.