MAKÜ Tesisleri Süper Lig ekiplerini ağırlayacak

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.06.2022 - 10:33, Güncelleme: 03.06.2022 - 10:33
 

MAKÜ Tesisleri Süper Lig ekiplerini ağırlayacak

MAKÜ Tesisleri Süper Lig ekiplerini ağırlayacak
  Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - SÜPER Lig'de mücadele eden 3 takım yeni sezon kamp çalışmalarını Burdur'da yapacak. Süper Lig'de mücadele eden Fraport TAV Antalyaspor, Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor ile TFF 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını yapacak. Alanyaspor 20 Haziran, Başakşehir 26 Haziran, Antalyaspor 4 Temmuz'da Burdur'daki kampına başlayacak. Bulgaristan futbol takımı Botev de 14 Haziran'da Burdur'a gelerek kamp yapacak. Burdur Mehmet Akif Ersoy Tesisleri'nde kamp planlayan 2'nci ve 3'üncü lig takımlarının görüşmeleri sürüyor.
MAKÜ Tesisleri Süper Lig ekiplerini ağırlayacak

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - SÜPER Lig'de mücadele eden 3 takım yeni sezon kamp çalışmalarını Burdur'da yapacak.

Süper Lig'de mücadele eden Fraport TAV Antalyaspor, Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor ile TFF 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını yapacak. Alanyaspor 20 Haziran, Başakşehir 26 Haziran, Antalyaspor 4 Temmuz'da Burdur'daki kampına başlayacak. Bulgaristan futbol takımı Botev de 14 Haziran'da Burdur'a gelerek kamp yapacak.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Tesisleri'nde kamp planlayan 2'nci ve 3'üncü lig takımlarının görüşmeleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.