MAKÜ’DE DÜZENLENEN BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.10.2022 - 15:13, Güncelleme: 14.10.2022 - 15:17
 

MAKÜ’DE DÜZENLENEN BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

MAKÜ Çiftçi okulu tarafından gerçekleştirilen Büyükbaş Hayvancılık Eğitimi başarı ile tamamlandı
İki gün süren eğitimleri başarı ile tamamlayan çiftçilere Bilinçli Çiftçi Sertifikaları dağıtıldı MAKÜ Çiftçi okulu tarafından gerçekleştirilen Büyükbaş Hayvancılık Eğitimi başarı ile tamamlanmıştır. Eğitimin ikinci gününde buzağı bakımı ve ölümleri konusunda Prof. Dr. Mehmet Çağrı Karakurum, bulaşıcı hastalıklar konusunda Prof. Dr. Dilek ÖztürK, ayak hastalıkları ve barınaklar konusunda Dr. Öğr. Üyesi Kürşat Yiğitarslan katılan yetiştiricilere bilgiler vermiştir. İki gün süren eğitimleri başarı ile tamamlayan çiftçilere Bilinçli Çiftçi Sertifikaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ın  ve Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’in katıldığı törenle dağıtıldı.   Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Öncelikle eğitime öncülük eden MAKÜ Çiftçi Okuluna ,ardından eğitimi veren hocalarımıza, katılım sağlayan yetiştiricilerimize ve sertifika töreninde bizleri yalnız bırakmayan Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ a çok teşekkür etti.
MAKÜ Çiftçi okulu tarafından gerçekleştirilen Büyükbaş Hayvancılık Eğitimi başarı ile tamamlandı

İki gün süren eğitimleri başarı ile tamamlayan çiftçilere Bilinçli Çiftçi Sertifikaları dağıtıldı

MAKÜ Çiftçi okulu tarafından gerçekleştirilen Büyükbaş Hayvancılık Eğitimi başarı ile tamamlanmıştır. Eğitimin ikinci gününde buzağı bakımı ve ölümleri konusunda Prof. Dr. Mehmet Çağrı Karakurum, bulaşıcı hastalıklar konusunda Prof. Dr. Dilek ÖztürK, ayak hastalıkları ve barınaklar konusunda Dr. Öğr. Üyesi Kürşat Yiğitarslan katılan yetiştiricilere bilgiler vermiştir.

İki gün süren eğitimleri başarı ile tamamlayan çiftçilere Bilinçli Çiftçi Sertifikaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ın  ve Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’in katıldığı törenle dağıtıldı.

 

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Öncelikle eğitime öncülük eden MAKÜ Çiftçi Okuluna ,ardından eğitimi veren hocalarımıza, katılım sağlayan yetiştiricilerimize ve sertifika töreninde bizleri yalnız bırakmayan Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ a çok teşekkür etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.