MAKÜ’de ‘Hadi Konuşalım’ Adlı Konferans Düzenlendi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.12.2022 - 11:24, Güncelleme: 16.12.2022 - 11:24
 

MAKÜ’de ‘Hadi Konuşalım’ Adlı Konferans Düzenlendi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gıda Topluluğu tarafından ‘Hadi Konuşalım’ adlı konferans düzenlendi.
Veteriner Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa, Gıda Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Seval Sevgi Kırdar başta olmak üzere öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Umut Öktem, katılımcılara etkili okumanın yollarını anlattı. Sözcüklerin iyi bir propaganda aracı olduğuna vurgu yapan Öktem, konuşma becerileri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gıda Topluluğu tarafından ‘Hadi Konuşalım’ adlı konferans düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa, Gıda Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Seval Sevgi Kırdar başta olmak üzere öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Umut Öktem, katılımcılara etkili okumanın yollarını anlattı.

Sözcüklerin iyi bir propaganda aracı olduğuna vurgu yapan Öktem, konuşma becerileri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.