MAKÜ’den Emekli Personellerine Vefa Gecesi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.01.2022 - 00:40, Güncelleme: 15.01.2022 - 00:40
 

MAKÜ’den Emekli Personellerine Vefa Gecesi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi emekli olmuş personelleri için “Vefa Gecesi” düzenledi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) kuruluşundan bu yana emekli olmuş akademik ve idari personelleri için Lavanta Tepesi Otel’de “Vefa Gecesi” düzenledi   Üniversite tanıtım filmi ile başlayan gecede Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz bir konuşma yaparak, “Biz bugün burada hayatının çok önemli bir kısmını bu kurumun gelişimine adamış üniversitemizden emekliye ayrılmış çok değerli personellerimiz ile aramızdan ayrılan merhum personellerimizi de anmak ve geçmişi yad etmek, vefamızı birbirimize karşı göstermek amacıyla bu programı tertip ettik. Bu anlamlı geceye davetimize icabet ederek burada bizi yalnız bırakmadığınız ve ayrıca üniversitemize yapmış olduğunuz çok değerli anlamlı katkılarınız ile ülkemizin gelişimine vermiş olduğunuz emekleriniz, çabalarınız ve bu geniş aile fotoğrafının çekilmesinde ortaya koymuş olduğunuz iradenin hepsi için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Sağ olun var olun.“ ifadelerini kullandı.   Konuşma sonrasında MAKÜ’de görev yapmış merhum personellerin yakınlarına, emekli olmuş akademik ve idari personellere ve şu an görevde olan Genel Sekreter Ali Nihat Gündüzalp ve daire başkanlarına Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz anmalık taktim etti.   Anmalık takdiminden sonra müzik eşliğinde yenilen yemek sırasında Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz vefa gecesine katılanlarla tek tek sohbet etti.   Programın sonunda emekliye ayrılmış olan personeller de söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi emekli olmuş personelleri için “Vefa Gecesi” düzenledi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) kuruluşundan bu yana emekli olmuş akademik ve idari personelleri için Lavanta Tepesi Otel’de “Vefa Gecesi” düzenledi

 

Üniversite tanıtım filmi ile başlayan gecede Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz bir konuşma yaparak, “Biz bugün burada hayatının çok önemli bir kısmını bu kurumun gelişimine adamış üniversitemizden emekliye ayrılmış çok değerli personellerimiz ile aramızdan ayrılan merhum personellerimizi de anmak ve geçmişi yad etmek, vefamızı birbirimize karşı göstermek amacıyla bu programı tertip ettik. Bu anlamlı geceye davetimize icabet ederek burada bizi yalnız bırakmadığınız ve ayrıca üniversitemize yapmış olduğunuz çok değerli anlamlı katkılarınız ile ülkemizin gelişimine vermiş olduğunuz emekleriniz, çabalarınız ve bu geniş aile fotoğrafının çekilmesinde ortaya koymuş olduğunuz iradenin hepsi için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Sağ olun var olun.“ ifadelerini kullandı.

 

Konuşma sonrasında MAKÜ’de görev yapmış merhum personellerin yakınlarına, emekli olmuş akademik ve idari personellere ve şu an görevde olan Genel Sekreter Ali Nihat Gündüzalp ve daire başkanlarına Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz anmalık taktim etti.

 

Anmalık takdiminden sonra müzik eşliğinde yenilen yemek sırasında Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz vefa gecesine katılanlarla tek tek sohbet etti.

 

Programın sonunda emekliye ayrılmış olan personeller de söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.