MAKÜ’lü Öğrencilerin 59 Projesi TÜBİTAK Tarafından Desteklenecek

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.05.2022 - 08:55, Güncelleme: 20.05.2022 - 08:55
 

MAKÜ’lü Öğrencilerin 59 Projesi TÜBİTAK Tarafından Desteklenecek

Yürüttüğü projeler ile adından sıkça söz ettiren Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) çalışmalarına devam ediyor.
Proje başarılarına bir yenisini daha ekleyen MAKÜ öğrencilerinin hazırladıkları projeler Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından kabul edildi. TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı başvurularında MAKÜ öğrencileri tarafından hazırlanan 59 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü. Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden 17, Veteriner Fakültesi’nden 13, Eğitim Fakültesi’nden 6, Bucak Teknoloji, İlahiyat ve Fen Edebiyat Fakültelerinden 5’er, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan 2, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Bucak İşletme Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Bucak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Bucak Emin Gülmez, Bucak Sağlık Yüksekokulu’ndan ise birer öğrencinin projeleri desteğe değer görüldü. TÜBİTAK tarafından destelenmeye değer görülen projeler ilgili detaylara aşağıdaki linkten ulaşılabilir.
Yürüttüğü projeler ile adından sıkça söz ettiren Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) çalışmalarına devam ediyor.

Proje başarılarına bir yenisini daha ekleyen MAKÜ öğrencilerinin hazırladıkları projeler Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından kabul edildi.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı başvurularında MAKÜ öğrencileri tarafından hazırlanan 59 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü.

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden 17, Veteriner Fakültesi’nden 13, Eğitim Fakültesi’nden 6, Bucak Teknoloji, İlahiyat ve Fen Edebiyat Fakültelerinden 5’er, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan 2, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Bucak İşletme Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Bucak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Bucak Emin Gülmez, Bucak Sağlık Yüksekokulu’ndan ise birer öğrencinin projeleri desteğe değer görüldü.

TÜBİTAK tarafından destelenmeye değer görülen projeler ilgili detaylara aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.