Masa Tenisi Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.01.2023 - 09:51, Güncelleme: 13.01.2023 - 09:51
 

Masa Tenisi Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı.
Spora ve sporcuya verdiği önemi her alanda gösteren MAKÜ, öğrencilerin düzenlemiş oldukları turnuvalara da destek oluyor. MAKÜ’de sporun her alanı yer alırken, Sanat ve Tasarım Fakültesinde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası ile öğrenciler keyifli zaman geçirdiler. Sanat ve Tasarım Fakültesinde ilk kez düzenlenen ve yaklaşık 2 hafta süren turnuvalara 18 kişi katıldı. Birinci tur, çeyrek final ve yarı final maçlarının sonucunda dereceye girenlere ödülleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın da katıldığı törenle verildi. Turnuvanın birincisi Abdullah Esen oldu. Buğra Şahin ikinci, Burak Aslan ise üçüncü oldu. Birinciye ödülü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, ikinciye ödülü Sanat Tararım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Tuna ve üçüncüye ödülü turnuva koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Vedat Güntay tarafından verildi.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı.

Spora ve sporcuya verdiği önemi her alanda gösteren MAKÜ, öğrencilerin düzenlemiş oldukları turnuvalara da destek oluyor. MAKÜ’de sporun her alanı yer alırken, Sanat ve Tasarım Fakültesinde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası ile öğrenciler keyifli zaman geçirdiler.

Sanat ve Tasarım Fakültesinde ilk kez düzenlenen ve yaklaşık 2 hafta süren turnuvalara 18 kişi katıldı. Birinci tur, çeyrek final ve yarı final maçlarının sonucunda dereceye girenlere ödülleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın da katıldığı törenle verildi.

Turnuvanın birincisi Abdullah Esen oldu. Buğra Şahin ikinci, Burak Aslan ise üçüncü oldu. Birinciye ödülü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, ikinciye ödülü Sanat Tararım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Tuna ve üçüncüye ödülü turnuva koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Vedat Güntay tarafından verildi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.