'MATSO olarak anında e-imza verebiliyoruz'

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.08.2022 - 12:26, Güncelleme: 05.08.2022 - 14:41
 

'MATSO olarak anında e-imza verebiliyoruz'

'MATSO olarak anında e-imza verebiliyoruz'
 MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, "Bugün itibari ile Odamıza gelen üyelerimiz ve halkımıza e-imza ve mali mührü vermeye başladık" dedi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) üyelerinin ve Manavgat halkının zamandan ve ekonomik olarak tasarruf etmeleri için e-imza firması TÜRKTRUST ile e-imza ve mali mühür (e-mühür) protokolü imzaladı. MATSO binasında gerçekleşen imza protokolü MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile TÜRKTRUST Antalya Bölge Temsilcisi Akın Ağraş arasında imzalandı. İmza protokolü sonrasında açıklama yapan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, daha önce noter aracılığı ile 10 günde temin edilebilen ya da Antalya'dan alınabilen e-imza ve mali mührü yapılan protokol ile MATSO üyeleri ve talep eden herkese anında verebileceklerini söyledi. Başkan Güngör, "Bugün itibari ile Odamıza gelen üyelerimiz ve halkımıza e-imza ve mali mührü vermeye başladık. Böylece üyelerimiz ve halkımız hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf edecek" dedi. FOTOĞRAFLI        
'MATSO olarak anında e-imza verebiliyoruz'

 MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, "Bugün itibari ile Odamıza gelen üyelerimiz ve halkımıza e-imza ve mali mührü vermeye başladık" dedi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) üyelerinin ve Manavgat halkının zamandan ve ekonomik olarak tasarruf etmeleri için e-imza firması TÜRKTRUST ile e-imza ve mali mühür (e-mühür) protokolü imzaladı. MATSO binasında gerçekleşen imza protokolü MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile TÜRKTRUST Antalya Bölge Temsilcisi Akın Ağraş arasında imzalandı.

İmza protokolü sonrasında açıklama yapan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, daha önce noter aracılığı ile 10 günde temin edilebilen ya da Antalya'dan alınabilen e-imza ve mali mührü yapılan protokol ile MATSO üyeleri ve talep eden herkese anında verebileceklerini söyledi.

Başkan Güngör, "Bugün itibari ile Odamıza gelen üyelerimiz ve halkımıza e-imza ve mali mührü vermeye başladık. Böylece üyelerimiz ve halkımız hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.