Mavi Kelebekler kritik virajda

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.03.2022 - 16:07, Güncelleme: 31.03.2022 - 16:17
 

Mavi Kelebekler kritik virajda

Mavi Kelebekler kritik virajda
    ANTALYA,(DHA) - KONYAALTI Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi 17. hafta mücadelesinde deplasmanda Yalıkavakspor ile karşılaşacak.  Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde son haftalara girilirken, puan durumunda ilk dört sırayı paylaşan takımların kıyasıya mücadelesi göz dolduruyor. Hafta sonunda 17. haftası oynanacak olan ligde Konyaaltı Belediyespor, deplasmanda Yalıkavakspor ile karşılaşacak. Lig ikincisi Yalıkavakspor deplasmanına oldukça iddialı hazırlanan lig üçüncüsü Mavi Kelebekler, maçı kazanması halinde sıralamada maç fazlasıyla rakibinin üzerine çıkacak. Üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma 2 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda oynanacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kritik maç öncesi takıma başarı dilekleyerek, "Takımımız bu hafta sonu ligde çok kritik bir maça çıkacak. Hemen ardından kupada da çeyrek final mücadelesi verecek. Takımımızın bu zorlu fikstürden başarıyla çıkacağına inanıyor, bu zorlu iki maçta başarılar diliyorum" dedi. FOTOĞRAFLI    
Mavi Kelebekler kritik virajda

 

 

ANTALYA,(DHA) - KONYAALTI Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi 17. hafta mücadelesinde deplasmanda Yalıkavakspor ile karşılaşacak. 
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde son haftalara girilirken, puan durumunda ilk dört sırayı paylaşan takımların kıyasıya mücadelesi göz dolduruyor. Hafta sonunda 17. haftası oynanacak olan ligde Konyaaltı Belediyespor, deplasmanda Yalıkavakspor ile karşılaşacak. Lig ikincisi Yalıkavakspor deplasmanına oldukça iddialı hazırlanan lig üçüncüsü Mavi Kelebekler, maçı kazanması halinde sıralamada maç fazlasıyla rakibinin üzerine çıkacak. Üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma 2 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda oynanacak.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kritik maç öncesi takıma başarı dilekleyerek, "Takımımız bu hafta sonu ligde çok kritik bir maça çıkacak. Hemen ardından kupada da çeyrek final mücadelesi verecek. Takımımızın bu zorlu fikstürden başarıyla çıkacağına inanıyor, bu zorlu iki maçta başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.