Mavi Kelebekler, lige fırtına gibi döndü

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.01.2023 - 11:52, Güncelleme: 19.01.2023 - 11:52
 

Mavi Kelebekler, lige fırtına gibi döndü

Mavi Kelebekler, lige fırtına gibi döndü
    ANTALYA,(DHA) - EHF Avrupa Kupası son 16 turunda Benfica'yı eleyerek çeyrek finale kalan Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, ligde karşılaştığı Yalıkavakspor'u da zorlanmadan geçti. Avrupalı Konyaaltı, ligde de dolu dizgin yoluna devam ediyor. EHF Hentbol Avrupa Kupası'nda çeyrek finale kalarak taraftarını sevindiren Mavi Kelebekler, Süper Lig'in 11'inci hafta mücadelesinde evinde Yalıkavakspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren hem hücum hem de savunmada rakibine üstünlük kuran Mavi Kelebekler, taraftarının da desteğiyle rakibine geçit vermedi. YENİ TRANSFER İYİ BAŞLADI Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında rakibine gol izni dahi vermeyen Konyaaltı, ilk yarıyı da 16-10 önde kapattı. İkinci yarıda da hız kesmeyen Mavi Kelebekler, Sanja Premoviç'in 8 gol ile yıldızlaştığı maçta rakibini 36-26 mağlup ederek zirve mücadelesini sürdürdü. Devre arası transfer döneminde takıma katılan Michaella Magba da taraftarının önünde ilk kez sahaya çıktı. Magba oyunda kaldığı süre içerisinde attığı 4 golle skora katkıda bulundu. LİGDE DE HEDEF ZİRVE Ligin güçlü ekiplerinden Yalıkavakspor'u 10 sayı farkla mağlup etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, hedefledikleri şampiyonluğu kazanabilecek bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Avrupa'da kazanılan Benfica zaferi sonrasında çok daha iyi oynayan bir takım izlediğini belirten Başkan Esen, salona gelerek takımlarını destekleyen bütün taraftarlara teşekkürlerini iletti.(DHA) FOTOĞRAFLI    
Mavi Kelebekler, lige fırtına gibi döndü

 

 

ANTALYA,(DHA) - EHF Avrupa Kupası son 16 turunda Benfica'yı eleyerek çeyrek finale kalan Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, ligde karşılaştığı Yalıkavakspor'u da zorlanmadan geçti.
Avrupalı Konyaaltı, ligde de dolu dizgin yoluna devam ediyor. EHF Hentbol Avrupa Kupası'nda çeyrek finale kalarak taraftarını sevindiren Mavi Kelebekler, Süper Lig'in 11'inci hafta mücadelesinde evinde Yalıkavakspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren hem hücum hem de savunmada rakibine üstünlük kuran Mavi Kelebekler, taraftarının da desteğiyle rakibine geçit vermedi.
YENİ TRANSFER İYİ BAŞLADI
Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında rakibine gol izni dahi vermeyen Konyaaltı, ilk yarıyı da 16-10 önde kapattı. İkinci yarıda da hız kesmeyen Mavi Kelebekler, Sanja Premoviç'in 8 gol ile yıldızlaştığı maçta rakibini 36-26 mağlup ederek zirve mücadelesini sürdürdü. Devre arası transfer döneminde takıma katılan Michaella Magba da taraftarının önünde ilk kez sahaya çıktı. Magba oyunda kaldığı süre içerisinde attığı 4 golle skora katkıda bulundu.
LİGDE DE HEDEF ZİRVE
Ligin güçlü ekiplerinden Yalıkavakspor'u 10 sayı farkla mağlup etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, hedefledikleri şampiyonluğu kazanabilecek bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Avrupa'da kazanılan Benfica zaferi sonrasında çok daha iyi oynayan bir takım izlediğini belirten Başkan Esen, salona gelerek takımlarını destekleyen bütün taraftarlara teşekkürlerini iletti.(DHA)

FOTOĞRAFLI


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.