Meslek lisesi öğrencileri önlük giydi

Eğitim (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.11.2021 - 16:34, Güncelleme: 28.11.2021 - 16:37
 

Meslek lisesi öğrencileri önlük giydi

BURDUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencileri için İş Önlüğü giyme töreni düzenlendi.
BURDUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencileri için İş Önlüğü giyme töreni düzenlendi. Burdur Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çelikkaya, teknolojik olarak yenilenen fabrikaların ülkemizin kalkınması açısından olumlu olsa da bu teknolojiyi kullanabilecek donanımlı ve beceri sahibi nitelikli iş gücünün ortaya çıkmasının da son derece önemli olduğunu söyledi. İbrahim Çelikkaya, bu noktada meslek liselerinin öneminin gün geçtikçe daha iyi anlaşıldığını belirterek, "Ekonomik kalkınma ve toplumsal refahın sağlanmasında mesleki eğitimin önemli katkısı bulunmaktadır" dedi. Çelikkaya, "Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile sanayinin ihtiyaç duyduğu şekilde yetiştirmeye özen gösterdiğimiz gençler, bugün önlüklerini giyerek yeni mesleklerine adım atmanın gururuyla eğitimlerine daha aktif devam edecekler. Mesleki eğitim ile öğrenciler teorik bilginin yanı sıra mesleğe özgü deneyim kazanacakları uygulamalı beceri eğitim de görmektedirler. Böylece öğrencilerimiz mezun olduklarında kolaylıkla istihdama katılabilmekte, piyasada rekabet avantajı sağlayarak hem mesleğinde başarı sağlamakta hem de mutlu bir birey olarak yaşamını sürdürmektedir" ifadelerini kullandı. Öğrencilere iş önlükleri, Çelikkaya tarafından atölyelerinde giydirildi.
BURDUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencileri için İş Önlüğü giyme töreni düzenlendi.

BURDUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencileri için İş Önlüğü giyme töreni düzenlendi.

Burdur Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çelikkaya, teknolojik olarak yenilenen fabrikaların ülkemizin kalkınması açısından olumlu olsa da bu teknolojiyi kullanabilecek donanımlı ve beceri sahibi nitelikli iş gücünün ortaya çıkmasının da son derece önemli olduğunu söyledi. İbrahim Çelikkaya, bu noktada meslek liselerinin öneminin gün geçtikçe daha iyi anlaşıldığını belirterek, "Ekonomik kalkınma ve toplumsal refahın sağlanmasında mesleki eğitimin önemli katkısı bulunmaktadır" dedi.

Çelikkaya, " Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile sanayinin ihtiyaç duyduğu şekilde yetiştirmeye özen gösterdiğimiz gençler, bugün önlüklerini giyerek yeni mesleklerine adım atmanın gururuyla eğitimlerine daha aktif devam edecekler. Mesleki eğitim ile öğrenciler teorik bilginin yanı sıra mesleğe özgü deneyim kazanacakları uygulamalı beceri eğitim de görmektedirler. Böylece öğrencilerimiz mezun olduklarında kolaylıkla istihdama katılabilmekte, piyasada rekabet avantajı sağlayarak hem mesleğinde başarı sağlamakta hem de mutlu bir birey olarak yaşamını sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.

Öğrencilere iş önlükleri, Çelikkaya tarafından atölyelerinde giydirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.