METEOROLOJİDEN ZİRAİ DON UYARISI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.04.2022 - 10:08, Güncelleme: 11.04.2022 - 11:17
 

METEOROLOJİDEN ZİRAİ DON UYARISI

HAVA SICAKLIKLARI AZALACAK, ZİRAİ DON TEHLİKESİNE DİKKAT!
Meteoroloji Antalya 4. Bölge Müdürlüğü tarafından hava sıcaklıklarının azalacağı, zirai don tehlikesi bulunmasından dolayı uyarı yayınladı. Yapılan Zirai don uyarısında “Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 11.04.2022 Pazartesi günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava nedeniyle bölgemizin iç kesimlerinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (5-10 derece) azalması bekleniyor. Sıcaklıkların azalması ile birlikte Antalya ve Muğla’nın iç kesimleri ile Isparta ve Burdur genelinde hafif zirai don tehlikesi bulunmaktadır. Cuma günü sabah saatlerine kadar görülmesi beklenen zirai don tehlikesine karşı tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları, kendi bölgeleri için meteorolojik rapor ve uyarıları dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir” denildi.
HAVA SICAKLIKLARI AZALACAK, ZİRAİ DON TEHLİKESİNE DİKKAT!

Meteoroloji Antalya 4. Bölge Müdürlüğü tarafından hava sıcaklıklarının azalacağı, zirai don tehlikesi bulunmasından dolayı uyarı yayınladı.

Yapılan Zirai don uyarısında “Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 11.04.2022 Pazartesi günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava nedeniyle bölgemizin iç kesimlerinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (5-10 derece) azalması bekleniyor.

Sıcaklıkların azalması ile birlikte Antalya ve Muğla’nın iç kesimleri ile Isparta ve Burdur genelinde hafif zirai don tehlikesi bulunmaktadır. Cuma günü sabah saatlerine kadar görülmesi beklenen zirai don tehlikesine karşı tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları, kendi bölgeleri için meteorolojik rapor ve uyarıları dikkatle takip etmeleri önem arz etmektedir” denildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.