MHP Milletvekili aday adayı Ökte’den Ziraat Odası ziyareti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.12.2022 - 14:27, Güncelleme: 28.12.2022 - 14:27
 

MHP Milletvekili aday adayı Ökte’den Ziraat Odası ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı iken MHP Burdur Milletvekili A. Adaylığını açıklayan hemşehrimiz Hikmet Ökte, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı Av. İsmail Mutlucan Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'i makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında sayın Ökte: " Çiftçi bir ailenin evladı olarak çocukluk ve gençlik yıllarım tarlalarda geçti. Haceli kuyusunda sondaj kuyusundan çıkardığım suyla tütün yetiştirdim. Harman yerlerinde düven sürdüm, çifte gittim. Çiftçiliğin zahmetini yakinen bilirim. Her daim üretenin yanında oldum ve bugün burada üreticinin, çiftçinin yuvası Bucak Ziraat Odasını ekibimle ziyaret ediyoruz.  Başkanımıza ve ekibine ilimiz tarımına, hayvancılığına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz " dedi. Başkan ÖzeL: " İlimizin tarım ve hayvancılık kentidir. Üreticilerimizden aldığımız güçle bizler Bucak Ziraat Odası ailesi olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız. Tarımı daha ileri seviyelere çıkarmak adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Değerli başkanlarım ve misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim " dedi. Ziyaret sırasında Meclis üyemiz ve Karapınar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa İleri, odamız üyeleri Hamza ÖztürK, Numan Coşkun, Abalıoğlu Yem Burdur İl Sorumlu Müdürü Mustafa Uçan hazır bulundu.  
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı iken MHP Burdur Milletvekili A. Adaylığını açıklayan hemşehrimiz Hikmet Ökte, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı Av. İsmail Mutlucan Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında sayın Ökte: " Çiftçi bir ailenin evladı olarak çocukluk ve gençlik yıllarım tarlalarda geçti. Haceli kuyusunda sondaj kuyusundan çıkardığım suyla tütün yetiştirdim. Harman yerlerinde düven sürdüm, çifte gittim. Çiftçiliğin zahmetini yakinen bilirim. Her daim üretenin yanında oldum ve bugün burada üreticinin, çiftçinin yuvası Bucak Ziraat Odasını ekibimle ziyaret ediyoruz.  Başkanımıza ve ekibine ilimiz tarımına, hayvancılığına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz " dedi.

Başkan ÖzeL: " İlimizin tarım ve hayvancılık kentidir. Üreticilerimizden aldığımız güçle bizler Bucak Ziraat Odası ailesi olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız. Tarımı daha ileri seviyelere çıkarmak adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Değerli başkanlarım ve misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim " dedi.

Ziyaret sırasında Meclis üyemiz ve Karapınar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa İleri, odamız üyeleri Hamza ÖztürK, Numan Coşkun, Abalıoğlu Yem Burdur İl Sorumlu Müdürü Mustafa Uçan hazır bulundu.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.