MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR BURDUR’DA DEVAM EDEN TÜM TOKİ PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜ

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.02.2022 - 23:45, Güncelleme: 15.02.2022 - 08:46
 

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR BURDUR’DA DEVAM EDEN TÜM TOKİ PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜ

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti. Ziyaret” sırasında TOKİ Başkanlığınca Burdur ve İlçelerinde yapımı tamamlanma aşamasında olan, ihale süreci tamamlanarak yapımına başlanan, Projelendirme çalışması devam eden çalışmalar ilgili detaylı bir görüşme yaptı.
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti. Ziyaret” sırasında TOKİ Başkanlığınca Burdur ve İlçelerinde yapımı tamamlanma aşamasında olan, ihale süreci tamamlanarak yapımına başlanan, Projelendirme çalışması devam eden çalışmalar  ilgili detaylı bir görüşme yaptı.   Görüşme sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Yasin Uğur:   “Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanımız Ömer Bulut’u ziyaretimizde;   ▪️Tamamlanma Aşamasındaki Projelerimiz;   -Bucak Alattin Mahallesi 3. Etap 228 Konut, 1 Ticaret Merkezi ve 1 Camii   -Karamanlı 2. Etap 385 Konut, 1 Ticaret Merkezi ve 1 Camii   -BurdurMerkez Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret Merkezi   ▪️İhale Süreci Tamamlanıp Yapım Aşamasında olan Projelerimiz;   -Burdur Merkez Kurna Mahallesi 143 Konut, 6 Adet Dükkan   -Karamanlı İlçesi 3. Etap 115 Adet Konut   -Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Camii     ▪️Projelendirme Çalışmaları devam eden;   -Altınyayla 110 Adet Konut   -Kemer 95 Adet Konut   -Bucak 4. Etap 177 Adet Konut   - Ağlasun 122 Adet  Konut   - Gölhisar 3. Etap 148 Adet Konut   ▪️Proje Başvuruları devam eden;   -Çeltikçi İlçesi Sosyal Konut   -Çavdır İlçesi Sosyal Konut   Projelerimiz ile ilgili detaylı bir görüşme yaptık. Tüm Projelerimizin tamamlanıp hemşehrilerimizin hizmetine sunulması için sürecin yakından takipçisiyiz.”dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti. Ziyaret” sırasında TOKİ Başkanlığınca Burdur ve İlçelerinde yapımı tamamlanma aşamasında olan, ihale süreci tamamlanarak yapımına başlanan, Projelendirme çalışması devam eden çalışmalar ilgili detaylı bir görüşme yaptı.

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti. Ziyaret” sırasında TOKİ Başkanlığınca Burdur ve İlçelerinde yapımı tamamlanma aşamasında olan, ihale süreci tamamlanarak yapımına başlanan, Projelendirme çalışması devam eden çalışmalar  ilgili detaylı bir görüşme yaptı.

 

Görüşme sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Yasin Uğur:

 

“Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanımız Ömer Bulut’u ziyaretimizde;

 

▪️Tamamlanma Aşamasındaki Projelerimiz;

 

-Bucak Alattin Mahallesi 3. Etap 228 Konut, 1 Ticaret Merkezi ve 1 Camii

 

-Karamanlı 2. Etap 385 Konut, 1 Ticaret Merkezi ve 1 Camii

 

-BurdurMerkez Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 655 Adet Konut , 41 Adet Ticaret Merkezi

 

▪️İhale Süreci Tamamlanıp Yapım Aşamasında olan Projelerimiz;

 

-Burdur Merkez Kurna Mahallesi 143 Konut, 6 Adet Dükkan

 

-Karamanlı İlçesi 3. Etap 115 Adet Konut

 

-Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Camii

 

 

▪️Projelendirme Çalışmaları devam eden;

 

-Altınyayla 110 Adet Konut

 

-Kemer 95 Adet Konut

 

-Bucak 4. Etap 177 Adet Konut

 

- Ağlasun 122 Adet  Konut

 

- Gölhisar 3. Etap 148 Adet Konut

 

▪️Proje Başvuruları devam eden;

 

-Çeltikçi İlçesi Sosyal Konut

 

-Çavdır İlçesi Sosyal Konut

 

Projelerimiz ile ilgili detaylı bir görüşme yaptık. Tüm Projelerimizin tamamlanıp hemşehrilerimizin hizmetine sunulması için sürecin yakından takipçisiyiz.”dedi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.