Milletvekili Yasun Uğur'un Ramazan Bayramı Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.04.2022 - 22:57, Güncelleme: 30.04.2022 - 22:57
 

Milletvekili Yasun Uğur'un Ramazan Bayramı Mesajı

Milletvekili Yasun Uğur'un Ramazan Bayramı Mesajı
Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu edebi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nı bir kez daha geride bırakmanın buruk bir sevincini yaşarken; birlik ve beraberliği güçlendiren, Millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde hissettiren,  bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.”   AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.   Mesajında,   “Kıymetli Burdurlu hemşehrilerim, Rahmetin ve bereketin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel mübarek günde Allah’ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.    Bayramlar, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü gibi pek çok güzelliği içinde barındıran, sevgi ve saygı bağlarımızı daha da güçlendiren en güzel değerlerimizden birisi ve toplumsal birliğimizin temel taşıdır.   İdrak ettiğimiz bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilmeliyiz. Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak; barış ve huzur ortamının değerini kavramalı, iyiye ve güzele yönelmeli, hayatımıza hoşgörüyü egemen kılmalıyız.
Milletvekili Yasun Uğur'un Ramazan Bayramı Mesajı

Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu edebi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nı bir kez daha geride bırakmanın buruk bir sevincini yaşarken; birlik ve beraberliği güçlendiren, Millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde hissettiren,  bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.”

 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Mesajında,

 

“Kıymetli Burdurlu hemşehrilerim, Rahmetin ve bereketin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel mübarek günde Allah’ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.

 

 Bayramlar, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü gibi pek çok güzelliği içinde barındıran, sevgi ve saygı bağlarımızı daha da güçlendiren en güzel değerlerimizden birisi ve toplumsal birliğimizin temel taşıdır.

 

İdrak ettiğimiz bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilmeliyiz. Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak; barış ve huzur ortamının değerini kavramalı, iyiye ve güzele yönelmeli, hayatımıza hoşgörüyü egemen kılmalıyız.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.