MOTOSİKLET HIRSIZI TUTUKLANDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.08.2022 - 13:44, Güncelleme: 22.08.2022 - 13:44
 

MOTOSİKLET HIRSIZI TUTUKLANDI

Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Aydınlıkevler Mahallesinde bir ikametgah adresinden çalınan motosikleti ve
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 15.08.2022 günü Aydınlıkevler mahallesinde bir ikametin bahçesinde park halinde bulunan motosikletin çalınması sonucu meydana gelen Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısın tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda; Bahse konu motosikletin Burdur’dan  Antalya ili istikametine çıkış yaptığı tespit edilmesi üzerine, Antalya ili görevlileri ile yapılan koordineli çalışma neticesinde çalıntı motosiklet üzerinde (N.A.) isimli şahıs ile birlikte 15.08.2022 günü yakalandı.     Şüpheli (N.A.) isimli şahıs gözaltına alınarak Burdur’a getirilerek, Emniyet Müdürlüğünde işlemleri yapıldıktan sonra, 16.08.2022 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz kurumuna teslim edildi.
Burdur Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Aydınlıkevler Mahallesinde bir ikametgah adresinden çalınan motosikleti ve

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 15.08.2022 günü Aydınlıkevler mahallesinde bir ikametin bahçesinde park halinde bulunan motosikletin çalınması sonucu meydana gelen Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısın tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda; Bahse konu motosikletin Burdur’dan   Antalya ili istikametine çıkış yaptığı tespit edilmesi üzerine, Antalya ili görevlileri ile yapılan koordineli çalışma neticesinde çalıntı motosiklet üzerinde (N.A.) isimli şahıs ile birlikte 15.08.2022 günü yakalandı.  

 

Şüpheli (N.A.) isimli şahıs gözaltına alınarak Burdur’a getirilerek, Emniyet Müdürlüğünde işlemleri yapıldıktan sonra, 16.08.2022 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz kurumuna teslim edildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.