Müdür Bitirik: Siber suçlar her kesimi tehdit ediyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.01.2022 - 14:34, Güncelleme: 21.01.2022 - 14:56
 

Müdür Bitirik: Siber suçlar her kesimi tehdit ediyor

Müdür Bitirik: Siber suçlar her kesimi tehdit ediyor
BURDUR İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, siber suçların, her yaştaki çocuk, kadınlar veya bir devlet kurumunda çalışan memurlar dahil, her yaş ve meslek grubundan insanın maruz kaldığı bir tehlike olduğunu söyledi. İçişleri Bakanlığı tarafından güvenli internet ve siber suçların işlenmeden önlenmesi için hayata geçirilen Siberay Projesi'nin tatıtım programı, Burdur Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, siber suçların, her yaştaki çocuk, kadınlar veya bir devlet kurumunda çalışan memurlar dahil, her yaş ve meslek grubundan insanın maruz kaldığı bir tehlike olduğunu belirtti. Bitirik şunları söyledi: "Maddi suçlar, terör suçları, uyuşturucu ile ilgili suçlar ve başta çocuklarımızın müstehcenlik gibi konularda yaşadığı tehlikeleri önlemek için İçişleri Bakanlığı’mızın Emniyet Genel Müdürlüğü’müz ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’mızın bugün burada tanıtımını yaptığımız Siberay projesi kapsamında halkımızı da kullanıcılarla birlikte daha iyi bilgilendirelim, bu farkındalığı oluşturalım. Ekonomimizi, değerlerimizi, sağlık ve sıhhatimizi suç örgütlerine, suçlulara çok ucuz bir şekilde yedirmeyelim diye bugün bu farkındalık çalışmasını yaptık." Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polislerin katıldığı program sonunda İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, basın mensuplarına Siberay maskotu hediye etti.  
Müdür Bitirik: Siber suçlar her kesimi tehdit ediyor

BURDUR İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, siber suçların, her yaştaki çocuk, kadınlar veya bir devlet kurumunda çalışan memurlar dahil, her yaş ve meslek grubundan insanın maruz kaldığı bir tehlike olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından güvenli internet ve siber suçların işlenmeden önlenmesi için hayata geçirilen Siberay Projesi'nin tatıtım programı, Burdur Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, siber suçların, her yaştaki çocuk, kadınlar veya bir devlet kurumunda çalışan memurlar dahil, her yaş ve meslek grubundan insanın maruz kaldığı bir tehlike olduğunu belirtti.

Bitirik şunları söyledi:

"Maddi suçlar, terör suçları, uyuşturucu ile ilgili suçlar ve başta çocuklarımızın müstehcenlik gibi konularda yaşadığı tehlikeleri önlemek için İçişleri Bakanlığı’mızın Emniyet Genel Müdürlüğü’müz ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’mızın bugün burada tanıtımını yaptığımız Siberay projesi kapsamında halkımızı da kullanıcılarla birlikte daha iyi bilgilendirelim, bu farkındalığı oluşturalım. Ekonomimizi, değerlerimizi, sağlık ve sıhhatimizi suç örgütlerine, suçlulara çok ucuz bir şekilde yedirmeyelim diye bugün bu farkındalık çalışmasını yaptık."

Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polislerin katıldığı program sonunda İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, basın mensuplarına Siberay maskotu hediye etti.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.