Muğla'da bir eve giren engerek yılanı itfaiye ekipleri yakaladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.06.2022 - 17:21, Güncelleme: 16.06.2022 - 17:21
 

Muğla'da bir eve giren engerek yılanı itfaiye ekipleri yakaladı

Muğla'da bir eve giren engerek yılanı itfaiye ekipleri yakaladı
Cavit AKGÜN MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Ortaca ilçesinde, bir eve giren zehirli bir tür olan 'engerek' cinsi 1.5 metrelik yılan yatağın bazasında itfaiye ekipleri tarafından yakalanıp, doğal ortamına bırakıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ortaca Grup Amirliği ekipleri, bugün öğlen saatlerinde Ekşiliyurt Mahallesi'nde bir eve yılan girdiği ihbarını aldı. Kısa sürede eve giden itfaiye erleri, yılanı çıkarmak için çalışma başlattı. Evdekileri korkutan  'engerek' cinsi 1.5 metrelik yılanın yatağın bazasına gizlendiği belirlendi. Yılan itfaiye ekibinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu özel bir aparat sayesinde yakalandı. Ekipler, zehirli engerek olduğunu ve bir ısırığının insanı öldürdüğü ya da felç ettiği belirttikleri 1,5 metre uzunluğundaki yılanı, doğaya bıraktı. (DHA) FOTOĞRAF
Muğla'da bir eve giren engerek yılanı itfaiye ekipleri yakaladı

Cavit AKGÜN MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Ortaca ilçesinde, bir eve giren zehirli bir tür olan 'engerek' cinsi 1.5 metrelik yılan yatağın bazasında itfaiye ekipleri tarafından yakalanıp, doğal ortamına bırakıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ortaca Grup Amirliği ekipleri, bugün öğlen saatlerinde Ekşiliyurt Mahallesi'nde bir eve yılan girdiği ihbarını aldı. Kısa sürede eve giden itfaiye erleri, yılanı çıkarmak için çalışma başlattı. Evdekileri korkutan  'engerek' cinsi 1.5 metrelik yılanın yatağın bazasına gizlendiği belirlendi. Yılan itfaiye ekibinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu özel bir aparat sayesinde yakalandı. Ekipler, zehirli engerek olduğunu ve bir ısırığının insanı öldürdüğü ya da felç ettiği belirttikleri 1,5 metre uzunluğundaki yılanı, doğaya bıraktı.
(DHA)
FOTOĞRAF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.