Muğla'da muhtarın kaybolan oğlu, göl kenarında ölü bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.07.2022 - 17:51, Güncelleme: 31.07.2022 - 17:51
 

Muğla'da muhtarın kaybolan oğlu, göl kenarında ölü bulundu

Muğla'da muhtarın kaybolan oğlu, göl kenarında ölü bulundu
Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Milas ilçesinde muhtar Ergün Ölmez'in kaybolan oğlu Turan Can Ölmez (26), göl kenarında başından av tüfeği ile vurulmuş halde ölü bulundu. Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ergün Ölmez'in oğlu Turan Can Ölmez, dün akşam eve dönmedi. Turan Can Ölmez'e cep telefonuyla da ulaşamayan baba Ölmez, akrabaları ile birlikte oğlunu aramaya başladı. Herhangi bir sonuç alamayan baba Ölmez, jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. Jandarma ve yakınlarınca aranan Turan Can Ölmez, saat 03.00 sıralarında göl kenarında başından av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu. İhbarla gelen sağlık ekipleri, Ölmez'in hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada Ölmez'in yakınları sinir krizi geçirdi. Ölmez'in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada olay ile ilgili şüpheliler E.Ö. (25), V.Ö. (20), T.Ö. (22) ve Ş.Ö. (25) jandarma ekiplerince gözaltına alındı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Muğla'da muhtarın kaybolan oğlu, göl kenarında ölü bulundu

Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Milas ilçesinde muhtar Ergün Ölmez'in kaybolan oğlu Turan Can Ölmez (26), göl kenarında başından av tüfeği ile vurulmuş halde ölü bulundu.
Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ergün Ölmez'in oğlu Turan Can Ölmez, dün akşam eve dönmedi. Turan Can Ölmez'e cep telefonuyla da ulaşamayan baba Ölmez, akrabaları ile birlikte oğlunu aramaya başladı. Herhangi bir sonuç alamayan baba Ölmez, jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. Jandarma ve yakınlarınca aranan Turan Can Ölmez, saat 03.00 sıralarında göl kenarında başından av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu. İhbarla gelen sağlık ekipleri, Ölmez'in hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada Ölmez'in yakınları sinir krizi geçirdi. Ölmez'in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada olay ile ilgili şüpheliler E.Ö. (25), V.Ö. (20), T.Ö. (22) ve Ş.Ö. (25) jandarma ekiplerince gözaltına alındı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.