MUHTARLARIMIZDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.01.2023 - 16:00, Güncelleme: 18.01.2023 - 16:06
 

MUHTARLARIMIZDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Bucak Merkez Mahalle Muhtarlarından oluşan grup gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.
Bucak’ta gece gündüz, kışın soğuğu, yazın sıcağında mahallelerinde şevk ve coşku ile çalışan,   Mehmet Akif Mahallesi muhtarı Hüseyin Dilek, Cami Mahallesi muhtarı Alim Günhan, Oğuzhan Mahallesi muhtarı Yaşar Çeltikçi, Karayvatlar Mahallesi muhtarı Mehmet Ergit, Fatih Mahallesi muhtarı Mehmet Ali Arslan, Mimar Sinan mahallesi muhtarı Ahmet Özdem, Çavuşlar Mahallesi muhtarı Hüseyin Erdaş gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günün kutladılar. Muhtarlarımız “biraz geç oldu, geç olmasına rağmen ziyaretimizi ertelemedik” dediler. İlçemizin ve mahallelerdeki konuların ağırlık bastığı sohbet ortamında geçen ziyarette yine mahallelerimizdeki hizmetler konuşuldu. Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca, muhtarların ziyaretinden dolayı teşekkür ederken “Ziyaretin erkeni geçi hiçbir zaman önemli değil, önemli olan sizlerin nazik ve ince düşüncelerinizden dolayı bizleri hatırlayıp ziyaretinizdir. Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.     
Bucak Merkez Mahalle Muhtarlarından oluşan grup gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Bucak’ta gece gündüz, kışın soğuğu, yazın sıcağında mahallelerinde şevk ve coşku ile çalışan,   Mehmet Akif Mahallesi muhtarı Hüseyin Dilek, Cami Mahallesi muhtarı Alim Günhan, Oğuzhan Mahallesi muhtarı Yaşar Çeltikçi, Karayvatlar Mahallesi muhtarı Mehmet Ergit, Fatih Mahallesi muhtarı Mehmet Ali Arslan, Mimar Sinan mahallesi muhtarı Ahmet Özdem, Çavuşlar Mahallesi muhtarı Hüseyin Erdaş gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günün kutladılar. Muhtarlarımız “biraz geç oldu, geç olmasına rağmen ziyaretimizi ertelemedik” dediler. İlçemizin ve mahallelerdeki konuların ağırlık bastığı sohbet ortamında geçen ziyarette yine mahallelerimizdeki hizmetler konuşuldu.

Akca Gazete imtiyaz sahibi Halim Akca, muhtarların ziyaretinden dolayı teşekkür ederken “Ziyaretin erkeni geçi hiçbir zaman önemli değil, önemli olan sizlerin nazik ve ince düşüncelerinizden dolayı bizleri hatırlayıp ziyaretinizdir. Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.     

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.