Müzikte yaz tatili başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.06.2022 - 12:52, Güncelleme: 10.06.2022 - 12:52
 

Müzikte yaz tatili başladı

Müzikte yaz tatili başladı
  Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın kültür-sanat yaşamına renk katan müzik koroları son konserlerini ve son çalışmalarını yaparak yaz tatili dönemine girmeye başladı. Müzik direktörü ve koro şefi Arzu Dede'nin çalıştırdığı Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu, Armoni Müzik Grubu, Irak Türkmen Birliği Dayanışma Derneği Çağdaş Türk Halk Müziği Korosu da son konserlerini tamamladı. Koro üyeleri, yaz tatiline neşeli girebilmek için son kez bir araya geldi, birbirinden güzel neşeli türküleri, şarkıları seslendirdi. Antalya'da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte koro çalışmalarına ara vermek zoruna kaldıklarını belirten şef Arzu Dede, dinleti sonrası bir veda konuşması yaptı. Dede, "Zor bir sanat dönemini el ele tutunarak başarılı bir şekilde tamamlamış bulunuyoruz. Sabrınız, gayretiniz vefanız, dostluluğunuz en önemlisi birbirinizi sarıp sarmalayışınız için sizlere minnettarım, şükranlarımı sunuyorum. Yaz döneminde çok iyi dinlenin, yeniden enerji toplayın ki önümüzdeki sanat dönemine daha enerjik, daha güçlü, daha güzel bir repertuar ile başlayalım" dedi. Şef Arzu Dede, çalıştırdığı her üç müzik korosunun üyelerine 'Teşekkür Belgesi' sundu.(DHA) FOTOĞRAFLI
Müzikte yaz tatili başladı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın kültür-sanat yaşamına renk katan müzik koroları son konserlerini ve son çalışmalarını yaparak yaz tatili dönemine girmeye başladı.

Müzik direktörü ve koro şefi Arzu Dede'nin çalıştırdığı Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu, Armoni Müzik Grubu, Irak Türkmen Birliği Dayanışma Derneği Çağdaş Türk Halk Müziği Korosu da son konserlerini tamamladı. Koro üyeleri, yaz tatiline neşeli girebilmek için son kez bir araya geldi, birbirinden güzel neşeli türküleri, şarkıları seslendirdi.

Antalya'da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte koro çalışmalarına ara vermek zoruna kaldıklarını belirten şef Arzu Dede, dinleti sonrası bir veda konuşması yaptı. Dede, "Zor bir sanat dönemini el ele tutunarak başarılı bir şekilde tamamlamış bulunuyoruz. Sabrınız, gayretiniz vefanız, dostluluğunuz en önemlisi birbirinizi sarıp sarmalayışınız için sizlere minnettarım, şükranlarımı sunuyorum. Yaz döneminde çok iyi dinlenin, yeniden enerji toplayın ki önümüzdeki sanat dönemine daha enerjik, daha güçlü, daha güzel bir repertuar ile başlayalım" dedi.

Şef Arzu Dede, çalıştırdığı her üç müzik korosunun üyelerine 'Teşekkür Belgesi' sundu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.