Nehre atlayan pazarcıyı arama çalışmalarında 3'üncü gün

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.02.2022 - 12:51, Güncelleme: 17.02.2022 - 13:18
 

Nehre atlayan pazarcıyı arama çalışmalarında 3'üncü gün

Nehre atlayan pazarcıyı arama çalışmalarında 3'üncü gün
 SAKARYA’nın Adapazarı ilçesinde, Sakarya Nehri’ne atlayarak akıntıyla kaybolan pazarcı Salih Şimşek (31), AFAD ve polis ekiplerince 3'üncü günde de aranıyor.  Adapazarı'nın Güneşler Mahallesi’nde yaşayan ve semt pazarlarında tezgah açarak sebze- meyve satan Salih Şimşek, önceki gün Köprübaşı Mahallesi’nde Sakarya Nehri’ne atladı. Nehrin kenarında bulunan gençler, Şimşek'in nehre atlayıp, akıntıya kapıldığı anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Şimşek'in gözden kaybolması üzerine dalgıç polisler ile AFAD ve polis ekipleri, nehirde ve nehir yatağı çevresinde arama çalışması başlattı. Aramaların 3'üncü gününde de bulunamayan Salih Şimşek'in 'yaralama' dahil farklı suçlardan kaydı olduğu öğrenildi.     
Nehre atlayan pazarcıyı arama çalışmalarında 3'üncü gün

 SAKARYA’nın Adapazarı ilçesinde, Sakarya Nehri’ne atlayarak akıntıyla kaybolan pazarcı Salih Şimşek (31), AFAD ve polis ekiplerince 3'üncü günde de aranıyor. 

Adapazarı'nın Güneşler Mahallesi’nde yaşayan ve semt pazarlarında tezgah açarak sebze- meyve satan Salih Şimşek, önceki gün Köprübaşı Mahallesi’nde Sakarya Nehri’ne atladı. Nehrin kenarında bulunan gençler, Şimşek'in nehre atlayıp, akıntıya kapıldığı anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Şimşek'in gözden kaybolması üzerine dalgıç polisler ile AFAD ve polis ekipleri, nehirde ve nehir yatağı çevresinde arama çalışması başlattı. Aramaların 3'üncü gününde de bulunamayan Salih Şimşek'in 'yaralama' dahil farklı suçlardan kaydı olduğu öğrenildi. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.