Öğrenciler Atatürk için denize çiçek bıraktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.11.2022 - 15:06, Güncelleme: 10.11.2022 - 15:06
 

Öğrenciler Atatürk için denize çiçek bıraktı

Öğrenciler Atatürk için denize çiçek bıraktı
  Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- ATATÜRK Haftası kapsamında Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve DEKAFOK iş birliğinde düzenlenen etkinlikte Atatürk'ü anan ilkokul öğrencileri, Atatürk için denize karanfil bıraktı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Deniz Kaplumbağaları Akdeniz Fokları Kum Zambakları Koruma ve Yaşatma Derneği (DEKAFOK), Atatürk'ün vefatının 84'üncü yılında Manavgat sahilinde anma programı düzenledi. Öğretmenleri eşliğinde Sorgun Mahallesi Mendirek sahilinde bulunan DEKAFOK Bilgi Gözlem Merkezi'ne gelen Çağlayan İlkokulu öğrencileri, DEKAFOK Başkanı Seher Akyol'dan çevre bilinci eğitimi, jandarma görevlilerinden de Jandarma Teşkilatı ve 112 Acil Çağrı Merkezi hakkında bilgi aldı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Tunç ve jandarma görevlileri öğrencilere rozet taktı. DENİZE KARANFİL BIRAKTILAR Bilgilendirme çalışmasının ardından çalınan siren eşliğinde Atatürk için 2 dakika saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra deniz kenarına gelen öğrenciler ve jandarma görevlileri suya Atatürk için karanfil bıraktı. Anma etkinliğinin ardından DEKAFOK Bilgi Gözlem Merkezi çocuk oyun alanında gönüllerince oynayan çocuklar öğretmenleri Ceren Tunç ile birlikte engelliler için topladıkları kapakları kapak toplama alanına döktü. Jandarma motosikletlerine binen çocuklar, etkinliğin sonunda Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yemeğe götürüldü. FOTOĞRAFLI
Öğrenciler Atatürk için denize çiçek bıraktı

 

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- ATATÜRK Haftası kapsamında Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve DEKAFOK iş birliğinde düzenlenen etkinlikte Atatürk'ü anan ilkokul öğrencileri, Atatürk için denize karanfil bıraktı.
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Deniz Kaplumbağaları Akdeniz Fokları Kum Zambakları Koruma ve Yaşatma Derneği (DEKAFOK), Atatürk'ün vefatının 84'üncü yılında Manavgat sahilinde anma programı düzenledi. Öğretmenleri eşliğinde Sorgun Mahallesi Mendirek sahilinde bulunan DEKAFOK Bilgi Gözlem Merkezi'ne gelen Çağlayan İlkokulu öğrencileri, DEKAFOK Başkanı Seher Akyol'dan çevre bilinci eğitimi, jandarma görevlilerinden de Jandarma Teşkilatı ve 112 Acil Çağrı Merkezi hakkında bilgi aldı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Tunç ve jandarma görevlileri öğrencilere rozet taktı.
DENİZE KARANFİL BIRAKTILAR
Bilgilendirme çalışmasının ardından çalınan siren eşliğinde Atatürk için 2 dakika saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra deniz kenarına gelen öğrenciler ve jandarma görevlileri suya Atatürk için karanfil bıraktı. Anma etkinliğinin ardından DEKAFOK Bilgi Gözlem Merkezi çocuk oyun alanında gönüllerince oynayan çocuklar öğretmenleri Ceren Tunç ile birlikte engelliler için topladıkları kapakları kapak toplama alanına döktü. Jandarma motosikletlerine binen çocuklar, etkinliğin sonunda Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yemeğe götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.