Öğrenciler, biriktirdiği parayla bir ailenin bakkala olan borcunu ödedi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.04.2022 - 13:32, Güncelleme: 22.04.2022 - 14:00
 

Öğrenciler, biriktirdiği parayla bir ailenin bakkala olan borcunu ödedi

Öğrenciler, biriktirdiği parayla bir ailenin bakkala olan borcunu ödedi
 NİĞDE’de Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu öğrencileri, öğretmenlerinin başlattığı kampanyayla biriktirdikleri 1000 TL ile bir ailenin bakkala olan borcunu kapattı. Öğretmen Halil İbrahim Candan, "Çocuklarımıza iyilik sevgisini aşıladığımızı görmek de bizi ayrıca mutlu ediyor" dedi. Merkez Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu 3-E sınıfı öğretmeni Halil İbrahim Candan, Ramazan ayında öğrencilerine iyilik sevgisini aşılamak ve veresiye defteri geleneğini sürdürmek için kampanya başlattı. Öğrenciler ve aileleri ile komşularının da destek verdiği kampanyada toplanan yaklaşık 1000 lirayla tespit edilen ihtiyaç sahibi bir ailenin bakkala olan borcu ödendi.  Öğretmen Halil İbrahim Candan, "Kampanyaya öğrencilerimiz, aileleri ve komşuları destek verdi. Kampanyamız büyüyerek devam etti. Burada ihtiyacı olan bir ailenin sıkıntısını giderebilirsek bizim için ne mutlu" dedi. Selçuk Mahallesi'nde bakkal işleten Zeki Şener, destek veren öğrencilere teşekkür ederek, Türk bayrağı ve şeker dağıttı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Öğrenciler, biriktirdiği parayla bir ailenin bakkala olan borcunu ödedi

 NİĞDE’de Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu öğrencileri, öğretmenlerinin başlattığı kampanyayla biriktirdikleri 1000 TL ile bir ailenin bakkala olan borcunu kapattı. Öğretmen Halil İbrahim Candan, "Çocuklarımıza iyilik sevgisini aşıladığımızı görmek de bizi ayrıca mutlu ediyor" dedi.

Merkez Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu 3-E sınıfı öğretmeni Halil İbrahim Candan, Ramazan ayında öğrencilerine iyilik sevgisini aşılamak ve veresiye defteri geleneğini sürdürmek için kampanya başlattı. Öğrenciler ve aileleri ile komşularının da destek verdiği kampanyada toplanan yaklaşık 1000 lirayla tespit edilen ihtiyaç sahibi bir ailenin bakkala olan borcu ödendi.  Öğretmen Halil İbrahim Candan, "Kampanyaya öğrencilerimiz, aileleri ve komşuları destek verdi. Kampanyamız büyüyerek devam etti. Burada ihtiyacı olan bir ailenin sıkıntısını giderebilirsek bizim için ne mutlu" dedi.
Selçuk Mahallesi'nde bakkal işleten Zeki Şener, destek veren öğrencilere teşekkür ederek, Türk bayrağı ve şeker dağıttı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.