Öğrenciler, tezgaha geçip satış yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.12.2022 - 12:03, Güncelleme: 15.12.2022 - 12:05
 

Öğrenciler, tezgaha geçip satış yaptı

Öğrenciler, tezgaha geçip satış yaptı
ANTALYA'da 'Yerli Malı Haftası' dolayısıyla anaokulu öğrencileri, sınıfta tezgâh başına geçti. Renkli kıyafetleriyle velilerinin ve öğretmenlerinin dikkatini çeken öğrenciler, unutamayacakları bir gün geçirdi. Antalya'da Halide Edib Adıvar Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Ebru Yarar rehberliğinde sınıfı semt pazarındaki tezgâha dönüştürüp, öğretmenlerine satış yaptı. Vatandaşları yerli malı kullanmaya davet eden öğrenciler, 'Yerli malı satıyoruz', 'Yerli malı yurdun malı' diye bağırarak satış yaptı. Öğrenciler, öğretmenleri ve velilerinden tam not aldı. Etkinliğin amacının, Yerli Malı Haftası kapsamında şehrin yerel ürünlerini tanıtmak ve pazar esnafının nasıl para kazandığını öğrencilere göstermek olduğu belirtildi. FOTOĞRAFLI  
Öğrenciler, tezgaha geçip satış yaptı

ANTALYA'da 'Yerli Malı Haftası' dolayısıyla anaokulu öğrencileri, sınıfta tezgâh başına geçti. Renkli kıyafetleriyle velilerinin ve öğretmenlerinin dikkatini çeken öğrenciler, unutamayacakları bir gün geçirdi.

Antalya'da Halide Edib Adıvar Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Ebru Yarar rehberliğinde sınıfı semt pazarındaki tezgâha dönüştürüp, öğretmenlerine satış yaptı. Vatandaşları yerli malı kullanmaya davet eden öğrenciler, 'Yerli malı satıyoruz', 'Yerli malı yurdun malı' diye bağırarak satış yaptı. Öğrenciler, öğretmenleri ve velilerinden tam not aldı.
Etkinliğin amacının, Yerli Malı Haftası kapsamında şehrin yerel ürünlerini tanıtmak ve pazar esnafının nasıl para kazandığını öğrencilere göstermek olduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.