Otluk ve kargılık alandaki yangın, mahallelilin desteği ile söndürüldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.06.2022 - 10:32, Güncelleme: 24.06.2022 - 13:44
 

Otluk ve kargılık alandaki yangın, mahallelilin desteği ile söndürüldü

Otluk ve kargılık alandaki yangın, mahallelilin desteği ile söndürüldü
ANTALYA'da evlere yakın otluk ve kargılık alanda yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, mahalle sakinlerinin desteği ile itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1.5 saatte söndürüldü. Yangın, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi'nde bulunan otluk ve kargılık alanda çıktı. Bilinmeyen nedenle başlayan yangın, rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen ekipler, yangını söndürmek için zamanla yarıştı. Çevre sakinlerinin de hortumla ve kürekle destek verdiğini yangın, yaklaşık 1.5 saatte söndürüldü. Beslediği kümes hayvanlarının yanında yangına yakalanan Erdoğan Serban, "Dumanı fark etmeden önce dolu yağdığını sandım. Daha sonra bakınca etrafın yandığını fark ettim. Alevler daha fazla yaklaşsa horozları salacaktım" dedi. Polis, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Otluk ve kargılık alandaki yangın, mahallelilin desteği ile söndürüldü

ANTALYA'da evlere yakın otluk ve kargılık alanda yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, mahalle sakinlerinin desteği ile itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1.5 saatte söndürüldü.

Yangın, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi'nde bulunan otluk ve kargılık alanda çıktı. Bilinmeyen nedenle başlayan yangın, rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen ekipler, yangını söndürmek için zamanla yarıştı. Çevre sakinlerinin de hortumla ve kürekle destek verdiğini yangın, yaklaşık 1.5 saatte söndürüldü.

Beslediği kümes hayvanlarının yanında yangına yakalanan Erdoğan Serban, "Dumanı fark etmeden önce dolu yağdığını sandım. Daha sonra bakınca etrafın yandığını fark ettim. Alevler daha fazla yaklaşsa horozları salacaktım" dedi. Polis, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.