POLİS FATURASIZ MALLARA EL KOYDU

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.08.2022 - 13:49, Güncelleme: 22.08.2022 - 13:49
 

POLİS FATURASIZ MALLARA EL KOYDU

Burdur Emniyet müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde bir araçta bulunan 3 bin 298 adet faturasız emtia, 230 tane kozmetik ürünü ve 86 tane kaçak parfüm ele geçirildi.
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, devletin vergi kaybının ve haksız kazancın önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda.   12.08.2022 tarihinde bir araç ile ilimize kaçak malzeme getirileceği bilgisi üzerine bahse konu araç ilimiz merkezinde durdurulmuş ve araç üzerinde yapılan aramada;   3298 adet çeşit markalarda faturasız emtia (toka vb.), 230 adet çeşitli markalarda kozmetik ürünleri, 86 adet çeşitli dünya markalarına ait kaçak parfüm ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs (Y.T.) hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapılmış, şahıs ifadesine müteakip serbest bırakıldı.
Burdur Emniyet müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde bir araçta bulunan 3 bin 298 adet faturasız emtia, 230 tane kozmetik ürünü ve 86 tane kaçak parfüm ele geçirildi.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, devletin vergi kaybının ve haksız kazancın önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda.

 

12.08.2022 tarihinde bir araç ile ilimize kaçak malzeme getirileceği bilgisi üzerine bahse konu araç ilimiz merkezinde durdurulmuş ve araç üzerinde yapılan aramada;

 

3298 adet çeşit markalarda faturasız emtia (toka vb.),

230 adet çeşitli markalarda kozmetik ürünleri,

86 adet çeşitli dünya markalarına ait kaçak parfüm ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs (Y.T.) hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapılmış, şahıs ifadesine müteakip serbest bırakıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.