Polis Teşkilatı 177 yaşında

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.04.2022 - 16:05, Güncelleme: 08.04.2022 - 16:05
 

Polis Teşkilatı 177 yaşında

Polis Teşkilatı 177 yaşında
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümünü dolaysısıyla Vali Ömer Seymenoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve beraberindeki emniyet mensuplarının günün kutladı. İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve beraberindeki emniyet mensupları Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümünü dolaysısıyla Vali Ömer Seymenoğlu'nu ziyaret etti. Vali Seymenoğlu, İl Emniyet Müdürlüğümüzün ilçeler de dahil olmak üzere tüm kadrolarında çalışan arkadaşlarımızın bu güzel gününü tebrik ediyorum" dedi. İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da Vali Seymenoğlu'na teşekkür ederek, Polis Haftası dolayısıyla yapılan etkinlikler hakkında bilgi verdi. FOTOĞRAFLI
Polis Teşkilatı 177 yaşında

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümünü dolaysısıyla Vali Ömer Seymenoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve beraberindeki emniyet mensuplarının günün kutladı.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve beraberindeki emniyet mensupları Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümünü dolaysısıyla Vali Ömer Seymenoğlu'nu ziyaret etti. Vali Seymenoğlu, İl Emniyet Müdürlüğümüzün ilçeler de dahil olmak üzere tüm kadrolarında çalışan arkadaşlarımızın bu güzel gününü tebrik ediyorum" dedi. İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da Vali Seymenoğlu'na teşekkür ederek, Polis Haftası dolayısıyla yapılan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.